Vayss1337 0 Opublikowano 9 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2020 Witam, jest to moja pierwsza publikacja skryptu na tym forum, więc chętnie wyrażajcie swoją opinie, dzięki. vCheck - podstawowy system sprawdzania graczy Autorem skryptu jestem ja, czyli @Vayss1337 [ Nick: Vayss ] Zezwalam na edycje kodu Automatyczne banowanie za wyjście podczas sprawdzania Blokowanie wykonywania akcji podczas sprawdzania (pisania na czacie/używania komend) Blokowanie używania komend do banowania, jeżeli osoba nie jest sprawdzana Blokowanie możliwości zbanowania Administratora przez komendy do banowania Gromadzenie punktów za sprawdzanie przez Administratora (/spr licznik) Podstawowe komendy [ domyślna permisja: core.check ] /sprawdz /sprawdz <sprawdz/spr/gracz/g> <nick> /sprawdz <czysty/czy> <nick> /sprawdz <cheater/cheat/ch> <nick> /sprawdz <przyznanie/przyzn/przyz/prz> <nick> /sprawdz <brakwspolpracy/brakwsp/brak> <nick> /sprawdz licznik <nick> Poboczne komendy [ domyślna permisja: core.setcheck ] /sprawdz setlobby /sprawdz setspawn Komenda dla gracza [ domyślna permisja: brak ] /przyznajesie (nie działa, gdy osoba nie jest sprawdzana) 1.0 - Publikacja pierwszej wersji skryptu Dorobienie oddzielnego chatu dla sprawdzającego i sprawdzanego Dodanie topki sprawdzonych osób Dodanie historii sprawdzonych osób Dodanie historii gracza: kto, kiedy i za co - sprawdzał owego gracza Wersja 1.0 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! maxcom1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SweetIngrid 0 Opublikowano 7 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2021 (edytowane) mam pytanie jak zmienic wiadomosc jak sie dostanie bana bo nie moge znalezc pliku messege.yml? Edytowane 7 marca 2021 przez SweetIngrid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glicz 241 Opublikowano 7 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2021 Godzinę temu, SweetIngrid napisał: mam pytanie jak zmienic wiadomosc jak sie dostanie bana bo nie moge znalezc pliku messege.yml? musisz w skrypcie w każdej komendzie zmieniać powód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SweetIngrid 0 Opublikowano 10 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2021 W dniu 7.03.2021 o 15:35, Glitchtrap napisał: musisz w skrypcie w każdej komendzie zmieniać powód ja sie pomylilem i mialem advanced ban i tam musialem zmienic XDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creaperhunter 0 Opublikowano 11 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2021 W dniu 7.03.2021 o 14:24, SweetIngrid napisał: mam pytanie jak zmienic wiadomosc jak sie dostanie bana bo nie moge znalezc pliku messege.yml? edytujesz linijkę 262, 293 i resztę w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbrt 41 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 działa na 1.16.x? i czy możesz objaśnić komendy /sprawdz setspawn i /sprawdz setlobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WroNi_ 0 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2021 nie działa przyznawanie się podczas sprawdzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vayss1337 0 Opublikowano 30 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2021 W dniu 5.04.2021 o 00:07, hbrt napisał: działa na 1.16.x? i czy możesz objaśnić komendy /sprawdz setspawn i /sprawdz setlobby Nie wiem, czy działa na 1.16.X, ponieważ pisałem na wersji 1.8.8. /sprawdz setspawn - Ustawia lokacje miejsca, gdzie osoba sprawdzana zostanie oczyszczona z zarzutów i ma się do niej po oczyszczeniu przeteleportować /sprawdz setlobby - Ustawia lokacje miejsca, gdzie osoba sprawdzana zostaje przeteleportowana po /sprawdz spr <gracz>. Czyli tzw. miejsce do sprawdzania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vayss1337 0 Opublikowano 30 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2021 (edytowane) 21 godzin temu, WroNi_ napisał: nie działa przyznawanie się podczas sprawdzania W jaki sposób nie działa? Ogólnie komenda działa na zasadzie, gdy osoba jest sprawdzana. Pisałem to jakiś czas temu, więc mogę być tam mini błędy, których nie widziałem wtedy. EDIT #1: Przepraszam, mój błąd. on command: if {vCheck.sprawdz::%player%} is true: if command is not "msg" or "r" or "helpop": cancel event send " {@tag} &7Tej akcji nie mozesz wykonac podczas sprawdzania!" to player stop Tam gdzie masz if command is not "msg" or "r" or "helpop" - musisz dopisać jeszcze or "przyznajesie" i wtedy będzie działać. Kod będzie wyglądał tak: on command: if {vCheck.sprawdz::%player%} is true: if command is not "msg" or "r" or "helpop" or "przyznajesie": cancel event send " {@tag} &7Tej akcji nie mozesz wykonac podczas sprawdzania!" to player stop W dniu 7.03.2021 o 14:24, SweetIngrid napisał: mam pytanie jak zmienic wiadomosc jak sie dostanie bana bo nie moge znalezc pliku messege.yml? Tak jak to napisali powyżej, musisz sam znaleźć daną linijkę i wpisać tam swoje wiadomości. Wtedy kiedy to pisałem, miałem w planach dorobić pliki .yml do łatwiejszej konfiguracji, ale w końcu nie udało mi się. Edytowane 30 kwietnia 2021 przez Vayss1337 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balur182 2 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 czy jeżeli ja wpisuję komendę a bana ma dać na %player% to ban idzie na mnie czy na sprawdzanego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NicosCio 1 Opublikowano 8 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2021 19 godzin temu, Balur182 napisał: czy jeżeli ja wpisuję komendę a bana ma dać na %player% to ban idzie na mnie czy na sprawdzanego? Na ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafesqu 3 Opublikowano 8 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2021 vayss sproboj skquery... ja sie z skquery nauczylem i wiem ze skript-yaml mozna ale wole skquery poniewaz skript-yaml juz stary troszke... link do skquery; Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! link do poradnika o yaml; Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! CoFFeIN04 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafesqu 3 Opublikowano 8 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2021 23 godziny temu, Balur182 napisał: czy jeżeli ja wpisuję komendę a bana ma dać na %player% to ban idzie na mnie czy na sprawdzanego? na sprawdzanego poniewaz to sprawdzany jak wpisze /przyznajesie to wtedy jest on jako player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balur182 2 Opublikowano 8 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2021 Ale jeżewli wpiszę /sprawdz to jest set player tittle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabka111 0 Opublikowano 18 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2022 mam pytanie jezelu ma sie kilku adminow to co trzeba wpisac w admini? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brojeQ 0 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2022 dowalony skryp , polecam z reka na sercu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamillolds 0 Opublikowano 23 maja Udostępnij Opublikowano 23 maja W dniu 5.04.2021 o 00:07, hbrt napisał: działa na 1.16.x? i czy możesz objaśnić komendy /sprawdz setspawn i /sprawdz setlobby Może on nie ale ja tak pewnie chodzi oto że obie te komendy jedna ustawia sorawdzarkę a druga miejsce tepnięcia graczy po sprawdzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamillolds 0 Opublikowano 24 maja Udostępnij Opublikowano 24 maja W dniu 29.04.2021 o 22:24, WroNi_ napisał: nie działa przyznawanie się podczas sprawdzania Działa musisz tam gdzie masz if command is not "msg" or "r" or "helpop" dopisać or "przyznajesie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo535 1 Opublikowano 25 maja Udostępnij Opublikowano 25 maja W dniu 24.05.2023 o 22:21, kamillolds napisał: Działa musisz tam gdzie masz if command is not "msg" or "r" or "helpop" dopisać or "przyznajesie" po co odpowiadasz do pytania z przed roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi