KQBA 16 Opublikowano 7 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2020 (edytowane) Dzień dobry, Zostałem ostrzeżony z powodem nieuzasadnionego dawania reakcji a było to w zabawie "nabijania sobie reputacji"... Dodatkowo gracz SernickLOL też dawali mi pod każdym postem "rak" lub cos innego, nawet pod postem zgłaszającym się do Eventu... Zostalem ukarany przez członka Administracji @xAxee Apeluje o; Ukaranie użytkownika SernickLOL i wycofania mi ostrzeżenia... Edytowane 7 maja 2020 przez KQBA nwse, Toranktto i Peridot 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 7 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2020 @xAxee postąpił prawidłowo i zamiast samodzielnie rozstrzygnąć tę niestandardową sytuację - zawiadomił administrację dzięki czemu osobiście zająłem się sprawą. Z tego co widzę powód ostrzeżenia jest jednak nieprawidłowy, ponieważ powinieneś zostać ukarany z §1.2.2 regulaminu "zabronione są wszelkie działania na szkodę serwisu, a w szczególności podważanie obowiązujących zasad i ustroju" w związku z zarządzeniem 01/15.07.2018 o zasadach przyznawania reputacji. Tym samym nadaję 2 punkty ostrzeżeń, a @xAxee proszę następnym razem o dokładniejsze czytanie moich bezpośrednich zaleceń Dla ścisłości - zostałeś ukarany nie za nabijanie reakcji tylko za podżeganie do tego poprzez robienie, umówmy się, niezbyt mądrej zabawy forumowej. Odnośnie innych użytkowników - jeśli reakcje przyznawane są złośliwie pod wieloma postami proszę o stworzenie skargi, a sprawcy zostaną ukarani. Somka, Rejszpat i xAxee 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi