Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

0y90qGS.png

Witamy serdecznie!

W związku z tym, że właściwie kończymy prace nad serwerem, chcemy otworzyć publiczne beta-testy.

Odbędą się one w celu zlikwidowania błędów w rozgrywce, poprawienia paru/kilkunastu/kilkudziesięciu rzeczy.

Pliki były pisane dla serwera od zera, więc być może zapomnieliśmy o czymś co jest bardzo ważne, lub coś nie jest zrobione tak jak być powinno.

Chcemy abyście rozgrywkę na serwerze traktowali przede wszystkim jako zabawę, oczywiście będziemy ją Wam poprawiać ❤

Specjalnie z okazji beta-testów przygotowaliśmy dla Was specjalny system zgłoszeń. Gdy tylko otrzymamy od Was zgłoszenie, przystąpimy do jego rozpatrzenia. 

n9Pazuv.png

GDRbHQL.png

qgM2HJh.png

Przygotowaliśmy dla Was wiele ciekawych rozwiązań. Dołączcie na serwer 10 kwietnia o godzinie 14:00 aby przekonać się jak wygląda serwer oraz pomóżcie nam w wychwytywaniu błędów :)

IP serwera: fastcore.pl

Wersja serwera: 1.8.8

Tryb serwera: MegaDrop

Strona WWW: KLIK

Facebook: KLIK

Discord: KLIK

Start beta-testów: 10 kwietnia godz. 14:00

Edytowane przez Peridot
bludis

Poprawiam formatowanie.

Notatka dodana przez bludis

https://skript.pl/temat/37993-fastcorepl-reaktywacja-serwera-megadrop/

8 godzin temu, paweU napisał:

A w czym problem? 

Na tym forum użytkownicy mają wywalone jaki to serwer, jaki ma potencjał, wywalone na pomysły tylko wersja się liczy :/ Dla mnie 1.8.8 jak najbardziej spoko jak i serwer.

Ja nie wyobrażam sobie, żeby megadropy były na 1.9+.

Jedynie jak dla mnie dziwne, że aż 4 właścicieli, bo to chyba troszkę dużo cnie? A poza tym to serwer może być dobry i nawet wbiję na start.

https://skript.pl/temat/37993-fastcorepl-reaktywacja-serwera-megadrop/#findComment-241310

50 minut temu, HotAngel2K17 napisał:

Na tym forum użytkownicy mają wywalone jaki to serwer, jaki ma potencjał, wywalone na pomysły tylko wersja się liczy :/ Dla mnie 1.8.8 jak najbardziej spoko jak i serwer.

Ja nie wyobrażam sobie, żeby megadropy były na 1.9+.

Jedynie jak dla mnie dziwne, że aż 4 właścicieli, bo to chyba troszkę dużo cnie? A poza tym to serwer może być dobry i nawet wbiję na start.

Cześć, dziękujemy. Warto pamiętać, że dzisiaj ruszają beta-testy. Oficjalny start odbędzie się później. Teraz chcemy znaleźć wszystkie błędy i je poprawić. Co do ilości właścicieli - jesteśmy w czwórkę głównymi zarządcami serwera dlatego uznałem, że każdy z nas powinien być określany jako właściciel :) Nie chcemy aby ktoś był #1, chcemy aby każdy z głównego zarządu był traktowany i nazywany tak samo.

https://skript.pl/temat/37993-fastcorepl-reaktywacja-serwera-megadrop/#findComment-241320

• Nieaktywny odpiął/ęła ten temat
  • Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...