Potrzebuje pomocy z dokończeniem tego skryptu. Przykład: Mam item o nazwie Czar Zwiększonych Obrażeń, który w 1 linijce opisu ma napisane "&4Dodatkowe Obrazenia: &a400". Chciałbym, aby po założeniu na siebie tego itemu skrypt dodawał mi właśnie 400 obrażeń.
Item będzie to blaze rod i będzie wyglądał tak: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Z góry dziękuję za pomoc!
on rightclick:
if player's tool is blaze rod:
cancel event
if "%uncoloured name of player's tool%" contains "Czar Zwiekszonych Obrazen":
if {czardmg.%player%::1} is set:
send "&cPosiadasz juz na sobie czar zwiekszonych obrazen!" to player
else:
set {czardmg.%player%::1} to player's tool
set {czardmg.%player%::2} to XYZ <--- NIE WIEM CO TUTAJ WPISAĆ
set player's tool to air
send "&6Pomyslnie nalozyles czar zwiekszonych obrazen!" to player
on damage:
if attacker is a player:
if {czardmg.%player%::1} is set:
set damage to damage+{czardmg.%player%::2}
Pytanie
LubieRPG 0
Witam,
Potrzebuje pomocy z dokończeniem tego skryptu. Przykład: Mam item o nazwie Czar Zwiększonych Obrażeń, który w 1 linijce opisu ma napisane "&4Dodatkowe Obrazenia: &a400". Chciałbym, aby po założeniu na siebie tego itemu skrypt dodawał mi właśnie 400 obrażeń.
Item będzie to blaze rod i będzie wyglądał tak: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Z góry dziękuję za pomoc!
on rightclick: if player's tool is blaze rod: cancel event if "%uncoloured name of player's tool%" contains "Czar Zwiekszonych Obrazen": if {czardmg.%player%::1} is set: send "&cPosiadasz juz na sobie czar zwiekszonych obrazen!" to player else: set {czardmg.%player%::1} to player's tool set {czardmg.%player%::2} to XYZ <--- NIE WIEM CO TUTAJ WPISAĆ set player's tool to air send "&6Pomyslnie nalozyles czar zwiekszonych obrazen!" to player on damage: if attacker is a player: if {czardmg.%player%::1} is set: set damage to damage+{czardmg.%player%::2}
Wstawiam w code.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi