Witam,
Mam pewien problem otóż skrypt który wydaje się dobrze napisany a nawet próbowałem na kilka rożnych sposobów wywala mi serwer..
options:
bilet_lore: "bilet opis"
bilet_name: "&6Bilet nazwa"
on rightclick with paper:
#if name of player's tool is "&6Bilet nazwa":
if name of player's tool is {@bilet_name}:
if lore of player's tool is {@bilet_lore}:
#remove {@bilet_item} from player's inventory
remove 1 paper named {@bilet_name}from player's inventory
(Pewna komenda z konsoli sama w sobie nie crashuje)
stop
Problem pojawia się w momencie gdy chce usunąć item po sprawdzeniu opisu niby działa jak powinno usuwa item ale od razu crash serwera.
Przy probie usunięcia przez sama nazwę nic się nie dzieje.
Dodam ze przedmiot jest z kitu i nie wiem czy ustawiać kolor do opisu może to wina tego
Pytanie
Cinu2421 19
Witam,
Mam pewien problem otóż skrypt który wydaje się dobrze napisany a nawet próbowałem na kilka rożnych sposobów wywala mi serwer..
options: bilet_lore: "bilet opis" bilet_name: "&6Bilet nazwa" on rightclick with paper: #if name of player's tool is "&6Bilet nazwa": if name of player's tool is {@bilet_name}: if lore of player's tool is {@bilet_lore}: #remove {@bilet_item} from player's inventory remove 1 paper named {@bilet_name}from player's inventory (Pewna komenda z konsoli sama w sobie nie crashuje) stop
Problem pojawia się w momencie gdy chce usunąć item po sprawdzeniu opisu niby działa jak powinno usuwa item ale od razu crash serwera.
Przy probie usunięcia przez sama nazwę nic się nie dzieje.
Dodam ze przedmiot jest z kitu i nie wiem czy ustawiać kolor do opisu może to wina tego
Wstawiam w code oraz poprawiam ortografię.
Notatka dodana przez TakiJakTy
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi