MaticzekYTPL 8 Opublikowano 7 września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 września 2019 KILLEK.PL Killek.tasrv.comSkyBlock, NonPremium, 100 slotów Stwórz i rozbuduj wyspę, aby osiągnąć wysokie miejsce w topce!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Spoiler Nie jestem właścicielem serwera, a reklamę wstawiam na prośbę! Wszelkie pytania proszę kierować do właściciela na discordzie. Wayneern i pandax 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wayneern 48 Opublikowano 7 września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 września 2019 Prezentacja jest słaba. Moim zdaniem prawie jej nie ma, gdyż wypisałeś tylko, że jest 100 slotów, a tryb to SkyBlock, no i non premium. I tyle. A może jakieś informacje o serwerze? Jakieś screenshoty z serwera? Bo jakoś screenshot wyglądu 1 miejsca mnie nie przekonuje. W ogóle samo pisanie o slotach... Ah.. MaticzekYTPL i jaku49 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurotsuwa 149 Opublikowano 7 września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 września 2019 Ten temat został przeniesiony do nieestetycznych prezentacji. W momencie, kiedy poprawisz estetykę prezentacji, zgłoś ten post(lub napisz prywatną wiadomość do moderatora) z prośbą o przywrócenie tematu do głównego działu. MaticzekYTPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAxee 1953 Opublikowano 7 września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 września 2019 No to KILLEK.PL czy Killek.tasrv.com? Sloty w prezenacji nie są najważniejsze. Wersja? jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 691 Opublikowano 8 września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 września 2019 (edytowane) Jeśli chodzi o adres IP to pasowałoby się zdecydować jakie ono jest :), mało zrzutów ekranu dałeś. Według mnie te ceny jak na początek są za wysokie, 7 zeta za 1 klucz? Za tyle to ja mam 3 energetyki. Edytowane 8 września 2019 przez jaku49 DαrϰVεnuς 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 30 października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 października 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi