Draako 2 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2019 (edytowane) *Prowadzisz serwer Minecraft? *Chciałbyś go dodatkowo zareklamować? Zapraszamy Cię na nową stronę gamesweb.pl - Strona z listą serwerów Minecraft. Strona wystartowała 21.08 lecz będziemy stale ją rozwijać i ulepszać. Na stronie każdy użytkownik może dodać nielimitowaną ilość serwerów za darmo. Zapraszam raz jeszcze - nowa lista serwerów Minecraft.Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! W przypadku kontaktu: [email protected] Edytowane 27 sierpnia 2019 przez Draako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxcom1 111 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2019 (edytowane) oczy bolą od tej strony Edytowane 21 sierpnia 2019 przez maxcom1 Draako 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#22684 247 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2019 A mi nie działa, . Draako 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2019 17 minut temu, ivall napisał: A mi nie działa, . pierw pomyśl a potem napisz a więc dlaczego w lato pada śnieg? strona jest dziwna w oglądaniu, dużo nałożonych elementów na siebie gdzie ja mam to napisać? wow Draako 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draako 2 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2019 (edytowane) @boleknowak Naprawione. . Po wejściu w dany serwer na górze obok "Zgłoś" i "Zagłosuj" jest "Dodaj komentarz". Naprawione. @ivall Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 21 sierpnia 2019 przez Draako boleknowak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakiJakTy 140 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2019 Prosiłbym o zmienienie czcionki bo jest masakra z tą (dziwna jest). Draako 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejszpat 378 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2019 2 godziny temu, Draako napisał: mogę Ci zagwarantować że dodanie serwera dzisiaj, w przyszłości przyniesie skutki w miarę rozrostu strony Mnie bardziej obchodzi rozrost mojego serwera, a nie tej strony Jak już bolek wspomniał o powiadomieniach - jest pole "Login" a pokazuje "Imię musi mieć (...)". Pomijam fakt, że regulamin posiada całkiem niepotrzebne punkty. Cytat - rejestrować adresu email zawierającego dane identyfikujące osobę takie jak imię i nazwisko. Wydaje mi się, że użytkownik sam decyduje, jakie dane chce podać przy rejestracji. Reasumując kwestię regulaminu... czemu w pierwszym punkcie wszystko od myślnika zaczyna się małą literą, a w następnych punktach wszystko wielkimi literami. Cytat Serwis informuje że baza dodanych serwerów jest w pełni własnością GamesWeb.pl. A co się dzieje z danymi użytkowników? Cytat Aby korzystać z serwisu należy posiadać przeglądarkę internetową z dostępem do sieci internet. Raczej bez podłączenia do sieci nie mógłbym przeczytać regulaminu W pierwszej części ciasteczek brakuje prawie na końcu kropki. Cytat - Serwis zbiera od użytkownika takie dane jak: login, email, hasło, date rejestracji, ip serwera gry Mincraft wymagane do prawidłowego funkcjonowania konta. Mincraft ( ͡ʘ ͜ʖ ͡ʘ) Cytat - Kontakt z właściciem serwisu poprzez EMAIL: [email protected] A od kiedy to adres e-mail pisze się capslockiem Jedna rzecz do której mógłbym się jeszcze przyczepić do brak certyfikatu SSL. Z wyrazami szacunku z północnego bieguna Skripta, Rejszpat ( ͡° ͜ʖ ͡°). Draako 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draako 2 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2019 @up Poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2019 na białym stylu forum nie widać wyraźnie loga strony na samej górze tematu Patriyck 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxcom1 111 Opublikowano 14 października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 października 2019 jakiś kontakt oprócz maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi