jndooo 9 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2019 Witam, szukam skryptu na rangi na dany czas ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2019 Jaki masz plugin na rangi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxcom1 109 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2019 Jeżeli pex, to AzRank. Następnym razem wpisz w google/yt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 686 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2019 LuckPerms oferuje dawanie rang na czas i jest świetnym zamiennikiem (a co najważniejsze wspieranym dla nowych wersji, PEX JUŻ NIE JEST) dla PermissionsEx. bludis i nwse 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FluXiak 2 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2019 W permissionsex możesz nadawać na czas. /pex user <nick> group add VIP * <czas - np 1s,1m,1g,1d itd> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jndooo 9 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2019 8 godzin temu, LjayPL789 napisał: Jaki masz plugin na rangi? pex 6 godzin temu, maxcom1Games napisał: Jeżeli pex, to AzRank. Następnym razem wpisz w google/yt jesli znajdziesz pod 1.12.2 to napisz mi sam 5 godzin temu, jaku49 napisał: LuckPerms oferuje dawanie rang na czas i jest świetnym zamiennikiem (a co najważniejsze wspieranym dla nowych wersji, PEX JUŻ NIE JEST) dla PermissionsEx. Widziałem ale jakoś nie mogę sie połapać co jak i wgl Łączę. Notatka dodana przez Briks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jndooo 9
Witam, szukam skryptu na rangi na dany czas !
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi