DonekSkarpeta 12 Opublikowano 17 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2019 (edytowane) Witam wszystkich! Od jakiegoś czasu zajmuję się tworzeniem tzw. mascot logo. Są to loga w stylu kreskówkowym/komiksowym. Mało jest grafików w Polsce którzy zrobią takie logo tanio, więc postanowiłem dodać tutaj takie ogłoszenie! Niżej cennik, portfolio oraz kontakt. Cennik: Mascot Logo (bez tła) - 40zł Mascot Logo (z tłem) - 50zł Portfolio: Hoodie Mascot Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Rhino Mascot Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Kontakt: - Discord: talaing#3556 - Wiadomość prywatna na forum Edytowane 27 lipca 2019 przez DonekSkarpeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bludis 418 Opublikowano 19 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2019 Podaj więcej prac, nie jestem w stanie ocenić Twojego poziomu po jednej grafice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nwse 131 Opublikowano 19 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2019 za tło chcesz 20zl? to jest minuta roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonekSkarpeta 12 Opublikowano 19 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2019 @LjayPL789 Dodałem jeszcze jedną grafikę @SernickLOL Dodaję bardziej "zaawansowane" tło, nie tylko dwa kolory pomieszane ze sobą nwse 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 19 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2019 Pierwsze jest dość nawet fajne, ale za to drugie dość średnie według mnie. Można jakiś dowód, że ty to wykonałeś? Logo zostały wrzucone dzisiaj i nawet coś mi przypominają lub są mega podobne Therainbowjump 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonekSkarpeta 12 Opublikowano 19 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2019 @Centurion Aktualnie nie ma mnie w domu, możesz zrobić wyszukiwanie obrazem w google i sprawdzić czy znajdziesz taką grafikę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 19 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2019 4 minuty temu, DonekSkarpeta napisał: @Centurion Aktualnie nie ma mnie w domu, możesz zrobić wyszukiwanie obrazem w google i sprawdzić czy znajdziesz taką grafikę Mogłeś to edytować wycinając minimalny pasek lub wyciąć z tła jakiegoś bo grafiki nie mają zbyt dobrej jakości ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sworip 50 Opublikowano 23 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2019 Grafiki nie warte swojej ceny jak dla mnie zawyżone o jakieś 20 zł w takiej cenie już można kupić naprawdę fajnego mascota a te nie są aż na takim poziomie. gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taq 155 Opublikowano 26 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2019 Tak jak kolega wyżej i szczerze powiem nigdy nie zapłaciłbym tyle za takie prace. Podszkol się najpierw robiąc jakieś pracę za free, a potem żądaj za nie pieniędzy. gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonekSkarpeta 12 Opublikowano 27 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2019 Zmieniłem ceny, od razu powiem, że za 50zł nie kupisz dobrego mascota Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 27 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2019 4 godziny temu, DonekSkarpeta napisał: Zmieniłem ceny, od razu powiem, że za 50zł nie kupisz dobrego mascota Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! To, że ktoś to chce za 400$ to inna sprawa bo jest lepiej wykonane (jakość) i ładniej wygląda... Dodatkowo twoje prace wyglądają jakbyś wyciął je z innych prac po jakości i nawet nie podesłałeś żadnego dowodu, że ty je stworzyłeś a nie ktoś inny.... Cały czas tracisz klientów a w tym mnie bo akurat szukałem kogoś z takimi umiejętnościami a cena akurat nie gra roli ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taq 155 Opublikowano 27 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2019 4 godziny temu, DonekSkarpeta napisał: Zmieniłem ceny, od razu powiem, że za 50zł nie kupisz dobrego mascota Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Twoje mascoty są dużo niższej jakości niż ten podany w linku. Ceny są wciąż zbyt wysokie, a grafika wciąż jest słabej jakości... Tak jak wyżej napisałem, najpierw rób pracę za darmo a potem za pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanNiedzwiadek 170 Opublikowano 28 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2019 (edytowane) Podanie linku do oferty z zawyżoną ceną, nie usprawiedliwia twojej wysokiej ceny. Jak dla mnie ten mascot, to są bazgroły początkującego. Podesłany link również wcale nie jest jakiś wspaniały i 400$ za takie coś to żart. 12 letnie dzieci rysują na takim poziomie. Edytowane 28 lipca 2019 przez PanNiedzwiadek Helczyk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi