Gredier 14 Opublikowano 17 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2019 (edytowane) SBHUB.PL Poprawiona edycja skyblock. WERSJA: 1.12.2 TYP: SKYBLOCK STRONA: https://sbhub.pl IP SERWERA: sbhub.pl O SERWERZE Serwer nie jest nastawiony na p2w, co oznacza, że wszystko zdobędziemy w grze. Znajdziesz u nas kilka ciekawych dodatków: - plecak - wyzwania - stoniarki - zadania - aukcje - statystyki - case opening - mobarena - parkour z nagrodami, efektami, checkpointami - pvp arenę - gry w GUI - nether o godzinach i wiele innych, które zostają cały czas dodane. Kliknij zdjęcie aby powiększyć Prezentacja uboga, ale za to treściwa, zapraszam Edytowane 19 lipca 2019 przez Gredier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 Zazwyczaj na tym forum pod reklamami serwerów z 1.12.2 jest spotkanie wielbicieli ale tym razem sobie chyba odpuścili bo gołym okiem widać plg z neta i dodatkowo rzeczy z 1.8 w tym typowy crafting plecaka ze skyblocków kiedy one były mega modne na nowym 1.8 a 1.7 to był syf podobno. Tak samo gierki/wyzwania/reszta już istnieją od 1.8...... i serwer gorzej wypada niż easyhc xDDDD Więc tak: + za stworzenie serwera (nie chodzi mi o to, że to nie jest easyhc bo one też mają swój urok, ale że chcesz coś zrobić i rozwinąć community a nie jak inni) - za stworzenie kolejnego skyblocka z niczym nowym - za brak kontaktu na stronie w przypadku błędu usługi itp. Opcja kontakt jest wyłączona a nic więcej nie ma jeśli ktoś chciałby dostać rangę.... a chce abyście zarobili $$ - pluginy z neta - nie czytelna i nieładna grafika - za itemshop, który jest pw2, na moim serwerze megadrop jest mniej opcji kupna rzeczy, które wzmocnią i dadzą mega dużą przewagę mini+ za stronę, ale ona nie gra tutaj dużej roli - jest 2019 a połowa rzeczy w tym pomoc nie ma w gui... - błędne zaproszenie do discorda na forum - kolejny serwer, który patrzy na innych, ale nie potrafi zainwestować ledwo 50 zł na reklamę aby grało min. 10 osób.... HeezQ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dudimsp2 Opublikowano 21 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2019 (edytowane) ale jesteś wariatem.... 64 cobla za 3,69 ZL XD Edytowane 21 lipca 2019 przez dudimsp2 Usuwam flood Notatka dodana przez HeezQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeezQ 231 Opublikowano 21 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2019 (edytowane) Prezentacja absolutnie nieczytelna. - nie mam pojęcia co jest tam napisane. Cytat Serwer nie jest nastawiony na p2w 3 rangi typu VIP, kasa na serwer do kupienia, przepustki do netheru i ten COBBLESTONE No przepraszam bardzo, żeby wcisnąć nawet cobblestone do itemshopu, tylko żeby kasa się zgadzała, to jak to nie jest p2w, to ja jestem z kosmosu. Tak jak @2up niestety, ale na serwerze nie ma nic oryginalnego oraz od serca. Wszystko stworzone pod kase... Ranga EVIP = 30.75 zł na 30 dni Mój Boże.. co się teraz dzieje z tymi serwerami... Cóż.. powodzenia. Edytowane 21 lipca 2019 przez HeezQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxcom1 111 Opublikowano 21 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2019 55 minut temu, HeezQ napisał: Prezentacja absolutnie nieczytelna. - nie mam pojęcia co jest tam napisane. 3 rangi typu VIP, kasa na serwer do kupienia, przepustki do netheru i ten COBBLESTONE No przepraszam bardzo, żeby wcisnąć nawet cobblestone do itemshopu, tylko żeby kasa się zgadzała, to jak to nie jest p2w, to ja jestem z kosmosu. Tak jak @2up niestety, ale na serwerze nie ma nic oryginalnego oraz od serca. Wszystko stworzone pod kase... Ranga EVIP = 30.75 zł na 30 dni Mój Boże.. co się teraz dzieje z tymi serwerami... Cóż.. powodzenia. Zgadzam się w 100%. Dodam jeszcze, że nie ma innych płatności niż sms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxcom1 111 Opublikowano 21 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dudimsp2 Opublikowano 21 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2019 @maxcom1Games jezeli chodzi o inne platnosci potrzeba firme, co najwyzej otrzymac api od jakiegos serwera czy nawet cuddihosting. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxcom1 111 Opublikowano 21 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2019 (edytowane) 3 minuty temu, dudimsp2 napisał: @maxcom1Games jezeli chodzi o inne platnosci potrzeba firme, co najwyzej otrzymac api od jakiegos serwera czy nawet cuddihosting. what? do sms też trzeba firmy, i co? Edytowane 21 lipca 2019 przez maxcom1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurotsuwa 149 Opublikowano 21 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2019 15 godzin temu, Centurion napisał: Zazwyczaj na tym forum pod reklamami serwerów z 1.12.2 jest spotkanie wielbicieli ale tym razem sobie chyba odpuścili bo gołym okiem widać plg z neta i dodatkowo rzeczy z 1.8 w tym typowy crafting plecaka ze skyblocków kiedy one były mega modne na nowym 1.8 a 1.7 to był syf podobno. Tak samo gierki/wyzwania/reszta już istnieją od 1.8...... i serwer gorzej wypada niż easyhc xDDDD Więc tak: + za stworzenie serwera (nie chodzi mi o to, że to nie jest easyhc bo one też mają swój urok, ale że chcesz coś zrobić i rozwinąć community a nie jak inni) - za stworzenie kolejnego skyblocka z niczym nowym - za brak kontaktu na stronie w przypadku błędu usługi itp. Opcja kontakt jest wyłączona a nic więcej nie ma jeśli ktoś chciałby dostać rangę.... a chce abyście zarobili $$ - pluginy z neta - nie czytelna i nieładna grafika - za itemshop, który jest pw2, na moim serwerze megadrop jest mniej opcji kupna rzeczy, które wzmocnią i dadzą mega dużą przewagę mini+ za stronę, ale ona nie gra tutaj dużej roli - jest 2019 a połowa rzeczy w tym pomoc nie ma w gui... - błędne zaproszenie do discorda na forum - kolejny serwer, który patrzy na innych, ale nie potrafi zainwestować ledwo 50 zł na reklamę aby grało min. 10 osób.... "plg z neta" - jaki masz z tym problem, mon cher? i w ogóle uważam, że powinniśmy przestać używać sześcianów w minecraftcie, przecież są używane od ponad 10 lat! No skoro rzeczy "modne" dla 1.8 pogarszają serwer. -- Więc tak: 1. Oczekujesz aby odkrył coś nowego w gatunku, który stoi w miejscu od wielu lat. 2. Cieszę się, że używasz autorskich pluginów na wszystko łącznie z uprawnieniami i edycją terenu, ale nie każdy ma setki godzin/umiejętności lub zasobny portfel na to. 3. Osobiście uważam, że nie należy rozliczać kogokolwiek za sposób monetyzacji tak długo jak jawnie nie godzi w normalnych userów. 4. GUI powodują, że zrobienie najprostszej czynności zajmuję dłużej - jest 2019, raczej każdy [kto używa codziennie komputera] pisze szybciej na klawiaturze, szczególnie z funkcją podpowiadania końcówek komend w minecraftcie, niż szuka odpowiedniego klocka w skrzynce wywołanej komendą. 5. Ledwo 50zł? Daj mi panie miejsce reklamowe za 50zł z gwarancją 10 osób stałych oraz, skoro to tylko ledwo, te 50zł na reklamę to pogadamy.+ Godzinę temu, maxcom1Games napisał: what? do sms też trzeba firmy, i co? Nope, hostingi czasami oferują api do SMSów, ale do PSC lub przelewów nie widziałem nigdzie. Z wyrazami szacunku, Kurotsuwa HeezQ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 21 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2019 14 minut temu, Kurotsuwa napisał: "plg z neta" - jaki masz z tym problem, mon cher? i w ogóle uważam, że powinniśmy przestać używać sześcianów w minecraftcie, przecież są używane od ponad 10 lat! No skoro rzeczy "modne" dla 1.8 pogarszają serwer. -- Więc tak: 1. Oczekujesz aby odkrył coś nowego w gatunku, który stoi w miejscu od wielu lat. 2. Cieszę się, że używasz autorskich pluginów na wszystko łącznie z uprawnieniami i edycją terenu, ale nie każdy ma setki godzin/umiejętności lub zasobny portfel na to. 3. Osobiście uważam, że nie należy rozliczać kogokolwiek za sposób monetyzacji tak długo jak jawnie nie godzi w normalnych userów. 4. GUI powodują, że zrobienie najprostszej czynności zajmuję dłużej - jest 2019, raczej każdy [kto używa codziennie komputera] pisze szybciej na klawiaturze, szczególnie z funkcją podpowiadania końcówek komend w minecraftcie, niż szuka odpowiedniego klocka w skrzynce wywołanej komendą. 5. Ledwo 50zł? Daj mi panie miejsce reklamowe za 50zł z gwarancją 10 osób stałych oraz, skoro to tylko ledwo, te 50zł na reklamę to pogadamy.+ Nope, hostingi czasami oferują api do SMSów, ale do PSC lub przelewów nie widziałem nigdzie. Z wyrazami szacunku, Kurotsuwa 1.Nie oczekuję nic nowego, ale na tym forum jest tendencja do wychwalania serwerów na 1.12 i w górę bo są na "innowacyjnej" wersji.... a tak naprawdę jest to szajs w większości przypadków. 2.Co do pluginów nie napisałem nic o guard itp. ale o pluginach na których jest stawiana rozgrywka i prezentacja.... 3.Jest to tylko moja opinia bo skoro ktoś pisze, że serwer nie jest p2w a jest całkowicie inaczej to mogę to chyba napisać? 4.Może i jest 2019 ale zrobienie fajnego gui pokazuje trochę włożenie pracy w serwer a nie pobieranie all z neta ;/ 5. Reklama u zapall wbiło przez 2h od startu 391 osób, najwięcej było 50 osób (na daną chwile) i przez kolejne kilka dni liczba w godzinach 12-22 nie spadała poniżej 20 osób. Dodatkowo dużo osób dołączyło na serwer discord i nadal tam są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gredier 14 Opublikowano 22 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2019 Ja to tylko napiszę, że nie jest p2w, bo jasno napisane jest w prezentacji, że wszystko można zdobyć na serwerze - tylko i wyłącznie grając, reszty nie czytam bo to zwykły hejt bez zapoznania się z funkcjami serwera osobiście, pozdrawiam! p.s serwer posiada wtyczki, które pisałem sam, jedną z nich można znaleźć na spigocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 22 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2019 2 godziny temu, Gredier napisał: Ja to tylko napiszę, że nie jest p2w, bo jasno napisane jest w prezentacji, że wszystko można zdobyć na serwerze - tylko i wyłącznie grając, reszty nie czytam bo to zwykły hejt bez zapoznania się z funkcjami serwera osobiście, pozdrawiam! p.s serwer posiada wtyczki, które pisałem sam, jedną z nich można znaleźć na spigocie. Sprawdziłem je akurat ;/ Nie ma kontaktu na waszej stronie w przypadku sklepu jedynie z usługodawcą, ale tak jak napisałem jeśli ktoś chce rangę i chce abyście dostali $$ to tak średnio aby pisać do hostingu w tej sprawie. Czy to jest hejt czy po prostu wyłączona opcja kontaktu na waszej stronie? Czy zdobędę evipa za 30 zł na serwerze? Oj chyba nie... Czy prezentacja jest słaba? No jest akurat, znalazła się w odpowiednim dziale po moim poście... Czy to jest hejt czy po prostu wyrażenie mojej opinii? Czy po prostu napisane, że nie ma dużej ilości rzeczy w gui jest hejtem czy po prostu napisałem prawdę? Wszystkie rzeczy, które podałeś na prezentacji niby z nowości są na spigocie udowodnij, że ten jeden jest twój... bo ja też mogę napisać, że coś jest moje a mimo to nie potrafiłbym czegoś takiego zrobić ;/ Czy to jest hejt? Bo zrobiłeś na odwal serwer i chcesz zarabiać kase na nim? A ja to skomentowałem? Nie... rób co chcesz, ale nie oczekuj, że będzie to bardziej opłacalne niż serwer na 1.8 z trybem easyhc ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gredier 14 Opublikowano 22 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2019 1 godzinę temu, Centurion napisał: Sprawdziłem je akurat ;/ Nie ma kontaktu na waszej stronie w przypadku sklepu jedynie z usługodawcą, ale tak jak napisałem jeśli ktoś chce rangę i chce abyście dostali $$ to tak średnio aby pisać do hostingu w tej sprawie. Czy to jest hejt czy po prostu wyłączona opcja kontaktu na waszej stronie? Czy zdobędę evipa za 30 zł na serwerze? Oj chyba nie... Czy prezentacja jest słaba? No jest akurat, znalazła się w odpowiednim dziale po moim poście... Czy to jest hejt czy po prostu wyrażenie mojej opinii? Czy po prostu napisane, że nie ma dużej ilości rzeczy w gui jest hejtem czy po prostu napisałem prawdę? Wszystkie rzeczy, które podałeś na prezentacji niby z nowości są na spigocie udowodnij, że ten jeden jest twój... bo ja też mogę napisać, że coś jest moje a mimo to nie potrafiłbym czegoś takiego zrobić ;/ Czy to jest hejt? Bo zrobiłeś na odwal serwer i chcesz zarabiać kase na nim? A ja to skomentowałem? Nie... rób co chcesz, ale nie oczekuj, że będzie to bardziej opłacalne niż serwer na 1.8 z trybem easyhc ;/ 2 minuty szukania i masz np. jeden mój plugin: https://www.spigotmc.org/resources/timefornether.61440/ zdobyć rangę? No problem, zbieram tokeny i wymieniam je na rangę, nie zbieram tokenów? Nie ma sprawy czekaj na kodyz nie ma kodów? Też nie ma problemu czekaj na konkursy Poleciłem wystarczająco dużo graczy? Nie ma problemu masz rangę! Nie ma opcji i nie będzie kupna vipa za $$ a bez vipa ma się praktycznie dostęp do tego samego, dla mnie ranga to donate. jak co zapraszam na PW, kontakt wyłączony bo nie ustawiłem maila jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeezQ 231 Opublikowano 22 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2019 Zamykam na prośbę autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 22 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi