Witam, mam problem z niezniszczalnym itemem, który można przywołać za pomocą skripta, wyskakuje mi error jak przeładowuje ten skrypt, ale nie chodzi mi o to, żeby zaraz mi ktoś zaczął pisać, że mogę to zrobić w grze, na serwerze, komendą. Tyle to sam wiem, mam plugin Unbreakable, i na serwerze komenda działa i robi niezniszczalny przedmiot, ale potrzebny mi skript który daje taki przedmiot. Pomoże ktoś?
command /test2daj:
trigger:
add 1 unbreakable diamond_pickaxe of efficiency 10 named " &cKilof Unbk" to player
Pytanie
Psycho1337 0
Witam, mam problem z niezniszczalnym itemem, który można przywołać za pomocą skripta, wyskakuje mi error jak przeładowuje ten skrypt, ale nie chodzi mi o to, żeby zaraz mi ktoś zaczął pisać, że mogę to zrobić w grze, na serwerze, komendą. Tyle to sam wiem, mam plugin Unbreakable, i na serwerze komenda działa i robi niezniszczalny przedmiot, ale potrzebny mi skript który daje taki przedmiot. Pomoże ktoś?
command /test2daj: trigger: add 1 unbreakable diamond_pickaxe of efficiency 10 named " &cKilof Unbk" to playerTen niestety nie działa, proszę o pomoc
https://skript.pl/temat/33918-unbreakable-item/Udostępnij na innych stronach
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi