Misio12320 32 Opublikowano 6 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2019 Hej. Jak naprawić On region enter event? Próbowałem każdy event on entering region i tym podobne, lecz żaden nie zadziałał... Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 6 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2019 Polecam: Zaopatrzyć się w silnik spigot Zmienić skripta na 2.2 dev 37 Zmienić wersję silnika na jedną z normalnych (1.12+) Zainstalować kompatybilny world guard i world edit Sprawdzić czy inne dodatki do skripta nie generują błędów przy ładowaniu - jeżeli tak - pozbyć się ich, lub wgrać kompatybilną wersję. A jak to nic nie pomoże (a pomoże) to dopiero przyjść na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Misio12320 32 Opublikowano 8 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2019 ???????????????? JPRD. jak można być taką cebulą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Libter 1602 Opublikowano 8 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2019 15 minut temu, Misio12320 napisał: ???????????????? JPRD. jak można być taką cebulą No właśnie - jak można być taką cebulą @Misio12320? Nie podałeś żadnych szczegółów za to @LuckyPotato podał ci aż 5 możliwości rozwiązania problemu na które zareagowałeś rakiem i wyzywaniem. jaku49 i xAxee 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Misio12320 32 Opublikowano 8 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2019 2 godziny temu, Libter napisał: No właśnie - jak można być taką cebulą @Misio12320? Dyrektorze, spokojnie. Jeszcze 2 like'i zdobył psss... 2 godziny temu, Libter napisał: Nie podałeś żadnych szczegółów za to @LuckyPotato podał ci aż 5 możliwości rozwiązania problemu na które zareagowałeś rakiem i wyzywaniem. Gdybym się spodziewał jego odpowiedzi to bym nawet się nie pytał. Co miałem opisać? Napisałem wersja Mc- 1.13, error can't understand każdego typu on region, najnowsza wersja Skripta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 8 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2019 Godzinę temu, Misio12320 napisał: Napisałem wersja Mc- 1.13, error can't understand każdego typu on region, najnowsza wersja Skripta. Niby gdzie heyn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Misio12320 32 Opublikowano 9 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2019 20 godzin temu, Ixidi napisał: Niby gdzie A rzeczywiście :P. Ale pytałem na chat i nikt nic nie wiedział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Misio12320 32
Hej. Jak naprawić On region enter event? Próbowałem każdy event on entering region i tym podobne, lecz żaden nie zadziałał... Pomoże ktoś?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi