Skocz do zawartości

[PVP]

SkryptyPL
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zaczynamy! 

Otwieram z bratem ja (16 lat) brat (17 lat) serwer PvP. Co na nim bedzie? Będzie pokój sprawdzań, jeżeli ktoś zgłosi gracza i nie ma nagrania ale mysli, ze dany gracz ma cheaty (tepamy go do pokoju sprawdzan. Ale jeśli gracz zgłasza tak dla beki kolege a on nie ma cheatów to postanowilismy, że my tez musimy miec podejrzenia i dopiero wtedy go sprawdzamy. 

Nastepne:

Oferujemy super mape spawn nie jakiś budynek (beznadziejny) tylko stylowe ps: Zdjecia dam dzisiaj bądz jutro jak nam idą prace.

Dalej:

Na mapie pvp  nie ma żadnych budowli które lagują i ich dużo, że aż przez to troche laguje sie... Na trybie PvP ktory otwieramy żadnych nie ma takich budowli,  które jest ich tak dużo i bugują i lagują mape :).

Link Do grupy: 

!Obiecujemy! Dzisiaj podamy zdjecia jak nam idą prace nad serwer jak już mówilem, prawdopodobnie dzisiaj. Dziekuje za uwagę

Moze prezentacja nie jest najlepsza no ale coz...

Ip: Podamy na grupie i tutaj w poscie jak otworzymy serwer prawdopodobnie za 2 tygodnie/1 tydzien.

Wersja 1.8. można wbijac z 1.8 1.8.1 1.8.2 1.8.3 1.8.4 1.8.5 1.8.6 1.8.7 .1.8.9.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

// Pare zdjęć już jest proszę: 

(Prosze oceniać lecz mamy więcej ale dałem i tak pare a pracuje od 4 dni)

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

MAPA Z GÓRY                   Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Pokój sprawdzań                             Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Edytowane przez SkryptyPL

2 godziny temu, SkryptyPL napisał:

nie ma żadnych budowli które lagują

hmmm ciekawe od kiedy budowle lagują???

Ooo to nasz pan od freebuild.hostmc. 

Minusy które już widać:
- archaiczna wersja,
- prezentacje która jest badziewna i ma 1000 kolorów,
- admin nie wie o czym mówi.

2 godziny temu, SkryptyPL napisał:

Będzie pokój sprawdzań, jeżeli ktoś zgłosi gracza i nie ma nagrania ale mysli, ze dany gracz ma cheaty (tepamy go do pokoju sprawdzan

Łał nigdzie tego nie ma, jesteście jedynym serwerem, na którym coś takiego jest.

Dlaczego serwery, który są na nowych wersjach i mają ogarnięte prezentacje i administracje nie mają powodzenia?

Spoiler

5hpxn7twhgacyfy6.png 
to niezłe zdjęcia... ile klikania, i.imgur.com gryzie?

@edit: nie będę siał zadymy (przy czym kłócił się  z adminem, który ma wygórowane ego) robiąc kolejne rakowe posty i robił z siebie drugiego admina. 

Edytowane przez jaku49
kontynuacja

3 minuty temu, jaku49 napisał:

hmmm ciekawe od kiedy budowle lagują???

Ooo to nasz pan od freebuild.hostmc. 

Minusy które już widać:
- archaiczna wersja,
- prezentacje która jest badziewna i ma 1000 kolorów,
- admin nie wie o czym mówi.

Łał nigdzie tego nie ma, jesteście jedynym serwerem, na którym coś takiego jest.

Dlaczego serwery, który są na nowych wersjach i mają ogarnięte prezentacje i administracje nie mają powodzenia?

Po pierwsze... Witam pana...

Wersja to już jest moja sprawa 1.8 gracze grają wiem to. Miałem zrobić 1.7 ale po co.. jak tam nie graja i jest slaba wersja.. Wiem o tym.. Wiec postanowiłem zrobić wersje 1.8. Ps będę chciał to zmienie to w prosty sposob, że będzie 1.8+ 1.13. Ale chwilowo nie planuje, wydaje mi sie, że 1.8 to spoko wersja i chce tylko ją mieć na serwerze.

Po 2... Wiem, że prezentacja nie jest jakas genialna ale nie przesadzajmy... Jest opis co będzie na serwerze poprostu zwykła prezentacja ani to ładne ani brzydkie zwykle i tyle. A nie sory ludzie daja zdjecia i tez piszą... Tylko , że zdjęc nie dałem.. Bo już mówiłem,  że dam jutro bądz dzisiaj.

Po trzecie... Czy ja mowie, że nigdzie tego nie ma poprostu ciekawe jest,  że cheaterów nie będzie chyba lepiej sie gra prawda? ...

Po czwarte..  *Dlaczego serwery, który są na nowych wersjach i mają ogarnięte prezentacje i administracje nie mają powodzenia?* Widocznie cos mają nie tak w serwerach skoro ludzie nie grają. Albo poprostu nie mają kogos od reklam współczuje ale nic na to nie poradze.. Trzeba radzić sobie samemu..

Nie żeby coś ale... Piszesz głupoty.

50 minut temu, SkryptyPL napisał:

nie ma żadnych budowli które lagują

od kiedy przepraszam bardzo budowle lagują xD?

Zdjecia dam dzisiaj bądz jutro jak nam idą prace.

skoro nie posiadasz nic do przedstawienia serwera to po co to piszesz? znasz pojęcie słowa "prezentacja" ?

pokój sprawdzań, jeżeli ktoś zgłosi gracza i nie ma nagrania ale mysli, ze dany gracz ma cheaty (tepamy go do pokoju sprawdzan. Ale jeśli gracz zgłasza tak dla beki kolege a on nie ma cheatów to postanowilismy, że my tez musimy miec podejrzenia i dopiero wtedy go sprawdzamy. 

No to jest chyba podstawa każdego serwera bez paczki antycheat ale po co o tym piszesz xD? 

Już na starcie widzę mojego ukochanego użytkownika jakim jest "PrezentacjaTest" aka Frejbuld

- nie umiesz poprawnie łączyć zdań

- nie wiesz co piszesz i co chwilę się powtarzasz

- plujesz się

- nie umiesz poprawnie stworzyć serwerowego fanpage'a

18 minut temu, SkryptyPL napisał:

Ps będę chciał to zmienie to w prosty sposob, że będzie 1.8+ 1.13. Ale chwilowo nie planuje, wydaje mi sie, że 1.8 to spoko wersja i chce tylko ją mieć na serwerze.

1.8 ani wersja < 1.13.2 nie jest dobra, powiem więcej! to nie Tobie ma się podobać tylko graczom.

Godzinę temu, gnomq2000 napisał:

Nie twórz rzeczy, o których nie masz pojęcia. Narka

Zobaczysz jak to będzie wszystko wyglądało za 2 tygodnie. To są tylko zdjecia a zobaczysz jak to zrobie. PS: * narka * piszesz jakbyś uciekał już i sie bał pamiętaj na przyszłośc. I o czym nie mam pojęcia możesz wyjasnic? Ale rozumiem, że ten oto pan jest inny.

2 minuty temu, SkryptyPL napisał:

Zobaczysz jak to będzie wszystko wyglądało za 2 tygodnie. To są tylko zdjecia a zobaczysz jak to zrobie. PS: * narka * piszesz jakbyś uciekał już i sie bał pamiętaj na przyszłośc. I o czym nie mam pojęcia możesz wyjasnic? Ale rozumiem, że ten oto pan jest inny.

1.8. To jakaś porażka. Zapewniam że nikt nie będzie grał na takim serwerze

Nie oszukujmy się, jak wy pvp chcecie robić pod wyższe wersje niż 1.8 to można to skomentować tylko :rak:

Wyższe wersje służą pod wersje typu: freebuild, skyblock, real life, itp.

A co do serwera ziomku.

Zdjęcia? 0/10 

Prezentacja? 1/10

Serwer ? 1/10

I odniosę się do jednego:

"od kiedy przepraszam bardzo budowle lagują xD?"

Zależy w jakim stylu lagują. Tps czy fps.

Jeżeli autorowi chodziło o fps, tak mogą.

21 minut temu, HotAngel2K17 napisał:

Nie oszukujmy się, jak wy pvp chcecie robić pod wyższe wersje niż 1.8 to można to skomentować tylko :rak:

Można twoje zachowanie skomentować tylko jako "idiotyzm" pvp jest tylko pod wersje 1.8 dlaczego xD? bo jest inne PVP? po pierwsze łatwo jest wykonać plugin aby wszystko działało tak samo jak na 1.8 ;) po drugie wersja 1.8 jest już stara i nudna w przeciwieństwie do wersji 1.12.2 która może zaoferować takie rzeczy jak: owoce chorusu, elytry oraz inne ciekawe i dające rozrywkę rzeczy.

9 minut temu, Denger_ napisał:

Można twoje zachowanie skomentować tylko jako "idiotyzm" pvp jest tylko pod wersje 1.8 dlaczego xD? bo jest inne PVP? po pierwsze łatwo jest wykonać plugin aby wszystko działało tak samo jak na 1.8 ;) po drugie wersja 1.8 jest już stara i nudna w przeciwieństwie do wersji 1.12.2 która może zaoferować takie rzeczy jak: owoce chorusu, elytry oraz inne ciekawe i dające rozrywkę rzeczy.

Żaden plugin nie zmieni pvp z 1.12 na 1.8 idealnie.

Zawsze będą minusy.

Tak samo jak z "combo" z 1.5

"łatwo jest wykonać plugin" - Wypowiadaj się tak gdy umiesz pisać pluginy, ok ?

A po 2. po co owoce, elytry pod pvp? 

Wersja 1.8.8 jest "nudna", a gra w nią największa liczba osób.

W dniu 5.01.2019 o 10:55, HotAngel2K17 napisał:

A co do serwera ziomku.

Zdjęcia? 0/10 

Prezentacja? 1/10

Serwer ? 1/10

I odniosę się do jednego:

"od kiedy przepraszam bardzo budowle lagują xD?"

Zależy w jakim stylu lagują. Tps czy fps.

Jeżeli autorowi chodziło o fps, tak mogą.

Tez  tak  mysle. Co do budowli  zobaczysz Za pare  dni.  Ale  dzk  za  opinie. 

13 minut temu, SkryptyPL napisał:

Pisz sensownie

Pisze sensownie do tego co wysłałeś :)

Sama prezentacja nic fajnego nie wnosi ani nie przekonuje ?
Serwer miał być pvp? Czemu nagle pojawia się "trailer" serwera survival?
Co do wersji jest to najlepszy wybór... Pisanie rzeczy typu..

W dniu 4.01.2019 o 20:53, gnomq2000 napisał:

1.8. To jakaś porażka. Zapewniam że nikt nie będzie grał na takim serwerze

Jest trochę głupie ze względu na statystyki serwerów + można zawsze wrzucić viaversons i dodać alert "Najlepsza klepa to tylko 1.8" który zachęci niektórych do zmiany wersji a nawet 70%-80% graczy minecraft nie będzie musiała nawet zmieniać jej.... Takie niestety są realia i dopóki paczki antycheat trzymają graczy tak będzie.

• Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...