Jeste 15 Opublikowano 20 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2018 (edytowane) Generalnie mi się nudzi. Mam pytanie: Jaki skrypt zrobić? Do czego ma służyć? Napisał: Jeste Edytowane 21 grudnia 2018 przez LjayPL789 Poprawiam nazwę tematu na bardziej zrozumiałą; następnym razem będzie warn Notatka dodana przez bludis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 20 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2018 Waypointy dla wszystkich graczy na serwerze tylko że w hologramach, znajdujące się na linii gracz - waypoint, wyświetlane w odległosci kilku kratek od gracza, poruszające się razem z nim i widoczne tylko dla niego. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jeste 15 Opublikowano 22 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2018 @LuckyPotato Nie umiem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 22 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2018 Godzinę temu, Jeste napisał: @LuckyPotato Nie umiem ;/ No to się naucz, albo nie zadawaj więcej głupich pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 532 Opublikowano 22 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2018 Sektory w skrypcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 23 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2018 Gildie z zapisem do bazy danych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jeste 15 Opublikowano 23 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2018 Do zamknięcia. @stefanik11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 23 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2018 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jeste 15
Generalnie mi się nudzi.
Mam pytanie: Jaki skrypt zrobić?
Do czego ma służyć?
Napisał: Jeste
Edytowane przez LjayPL789Poprawiam nazwę tematu na bardziej zrozumiałą; następnym razem będzie warn
Notatka dodana przez bludis
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi