Rafep 3 Opublikowano 3 października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 października 2018 Witaj, chciałbym zapytać jak zrobić ochronę przed niszczeniem obrazów, item frame'ów oraz używaniem trapdoorów. Wie ktoś jak takie coś zrobić w skript? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 3 października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 października 2018 on break of %item type%: if player is not op: cancel event Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 4 października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 października 2018 Wpisz sobie w wyszukiwarkę Frame Protect i pobierz adekwatny do tego plugin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafep 3 Opublikowano 13 października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 października 2018 @_Of3k A nie da się zrobić w skrypcie? Po za tym nie mogę znaleźć pluginu na trapdoory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 13 października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 października 2018 on break of 96 or 167 or 321 or 389: if player has permission "*" or "default.op": stop cancel event Tutaj masz, że jak gracz ma op'a albo * to może niszczyć, ale jak chcesz żeby nawet admin nie mógł niszczyć to; on break of 96 or 167 or 321 or 389: cancel event Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafep 3 Opublikowano 13 października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 października 2018 @LjayPL789 Już nie mogę niszczyć item frame'ów, ale obrazy ciągle mogę ;_; A co do tych trapdoorów to nie żeby nie można było ich niszczyć tylko OTWIERAĆ @LjayPL789 Znalazłem już odpowiedź na te otwieranie trapdoorów, ale czemu te obrazy można niszczyć? Łączę. Notatka dodana przez stefanik11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 13 października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 października 2018 options: item-zakazane-do-klikniecia: id or id or id item-zakazane-do-zniszczenia: id or id or id on break of {@item-zakazane-do-zniszczenia}: if player has permission "*" or "default.op": stop cancel event on click on {@item-zakazane-do-klikniecia}: if player has permission "*" or "default.op": stop cancel event Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rafep 3
Witaj, chciałbym zapytać jak zrobić ochronę przed niszczeniem obrazów, item frame'ów oraz używaniem trapdoorów. Wie ktoś jak takie coś zrobić w skript? :/
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi