Kozaczekkw 16 Opublikowano 5 września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 września 2018 (edytowane) Witam chciałbym abyście stworzyli mi komendę, która będzie losować jak najbardziej losowo , czyli nie chance of 10%: send "czesc" tylko metoda set {losuj} to random integer between 0 and 5000 Chciałbym Aby na send "cześć" było 49 % na "elo" 49 % i na "pa" 2 % Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi. Dziękuję . Edytowane 5 września 2018 przez JanekJaran Poprawiono ortografię i interpunkcję Poprawiono ortografię i interpunkcję, stosuj polskie znaki! Notatka dodana przez JanekJaran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 5 września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 września 2018 (edytowane) daj mi jakieś api które generuje losowe liczby na podstawie rozpadów jąder atomowych to ci napisze te najbardziej losowe i nw co jest złego w chance while {_break} is not set: chance of 2%: send "a" set {_break} to true chance of 48%: send "b" set {_break} to true chance of 48%: send "c" set {_break} to true Edytowane 5 września 2018 przez DeltaT Code Addiss9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patryk Eloz 2 Opublikowano 6 września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 września 2018 (edytowane) options: uprawnienia: Losowanie.permisja command /losuj [<text>]: permission: {@uprawnienia} permission message: &cBrak permisji &7(&e{@uprawnienia}&7). trigger: set {_szansa} to a random integer from 0 to 100 if {_szansa} is between 0 and 48: send "cześć" if {_szansa} is between 49 and 98: send "elo" if {_szansa} is between 99 and 100: send "pa" Edytowane 6 września 2018 przez Patryk Eloz zmiana kodu Kozaczekkw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kozaczekkw 16
Witam chciałbym abyście stworzyli mi komendę, która będzie losować jak najbardziej losowo , czyli nie
tylko
Chciałbym Aby na send "cześć" było 49 % na "elo" 49 % i na "pa" 2 %
Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi. Dziękuję .
Edytowane przez JanekJaranPoprawiono ortografię i interpunkcję
Poprawiono ortografię i interpunkcję, stosuj polskie znaki!
Notatka dodana przez JanekJaran
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi