Ariedel 0 Opublikowano 13 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2018 (edytowane) Witam Zostanę technikiem na twój serwer O Mnie: Mam 15 lat i moją pasją jest robienie serwerów w minercraft.Umiem skonfigurować plugin jak i go spolszczyć.Obecnie uczę się pisać pluginy do mc. Co oferuję: -Uczciwość, -Punktualność, -Kulturę, -Konfigurację każdego pluginu, -Spolszczenie każdego pluginu, -Konfigurowanie twojego serwera Oczekuję: -Wynagrodzenie pieniężne(PayPal, PSC) - Rangę technik lub admin na serwerze Kontakt: Discord: Ariedel#4343 Edytowane 13 sierpnia 2018 przez Ariedel jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bludis 418 Opublikowano 13 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2018 Naprawdę? Nie umiesz pisać pluginów, ani skryptów. Chcesz dostawać wynagrodzenie za spolszczanie pluginów i edytowanie z internetu? Ja bym się nie ośmieszał na Twoim miejscu... Mało który serwer szuka pseudo technika. jaku49 i Rejszpat 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandax 131 Opublikowano 13 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2018 7 minut temu, LjayPL789 napisał: Naprawdę? Nie umiesz pisać pluginów, ani skryptów. Chcesz dostawać wynagrodzenie za spolszczanie pluginów i edytowanie z internetu? Ja bym się nie ośmieszał na Twoim miejscu... Mało który serwer szuka pseudo technika. może przyszedł czas na stworzenie jakieś nowej rangi, która spolszcza wiadomości? ( ͡° ͜ʖ ͡°) t o j e s t ż a l o s n e Rejszpat i jaku49 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 13 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2018 39 minut temu, Ariedel napisał: 1) Umiem skonfigurować plugin jak i go spolszczyć.2) Obecnie uczę się pisać pluginy do mc. 1) Przecież to w ogóle nie jest trudne, każdy głupi potrafi zrobić podstawową konfiguracje... a Ty chcesz pieniądze.2) Czyli nie umiesz ani skryptów ani pluginów tak? To po co komu taki technik. 40 minut temu, Ariedel napisał: -Wynagrodzenie pieniężne(PayPal, PSC) Za takie coś... serio tylko upokarzasz się na tym forum. Naucz się pisać pluginy i wtedy pisz że chcesz wynagrodzenie pieniężne w zamian. Rejszpat, pandax i bludis 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ariedel 0 Opublikowano 13 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2018 Część skryptów potrafię napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandax 131 Opublikowano 13 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2018 22 minuty temu, Ariedel napisał: Część skryptów potrafię napisać. a już myślałem, że chodzi Ci o pluginy... ehh jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 533 Opublikowano 13 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2018 Dopisz jeszcze ze za 10linijek skryptu bierzesz 200zl, a za 1slowo w spolszczeniu pluginu bierzesz 10zl Staraj się nie ośmieszać ludzi. Jeśli nie jesteś zainteresowany ofertą, pomiń. Notatka dodana przez HeezQ pandax i jaku49 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi