_me22 8 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 Cześć i czołem skripterzy! Mam pomysł na krótką i fajną integrację która może trwać w nieskończoność! Chodzi o zadawanie pytań i odpowiadania na nie: Wzór: MaciejxPompa Lubisz pierogi? kamil2007 tak! ile masz lat? Już głownie wiecie o co chodzi! Do roboty! Moje pytanie: Jak masz na imię? PS: Nie trzeba pisać nicków Wonsz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandax 131 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 Zbigniew Stonoga Kto jest wg. Ciebie największym rakiem na forum? Rejszpat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heku 15 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 Nie mogę powiedzieć, jestem dobrym i przykładnym moderatorem, nie mogę szerzyć nienawiści. Kto jest najlepszym właścicielem forum? pandax i Rejszpat 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_me22 8 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 TEAM LIBTER!!1! Czemu akurat ten nick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 Bo nie miałem pomysłu na głupszy. Kto czyta mój komentarz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_me22 8 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 Ja Jak tu trafiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 Znajomy niegdyś polecił mi to forum i dotychczas korzystam. Podwiek czy nadwiek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 717 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 Podwiek Jakie jest twoje hobby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandax 131 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 (edytowane) przedstawianie nienawiści społeczności tego forum. Czy masz jakieś zwierzę? Edytowane 10 sierpnia 2018 przez nicku1 Usuwam przekreślony tekst. Notatka dodana przez Nicku Rejszpat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsz 0 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2018 Tak, hehehe wonsz zeczny Masz dziewczynę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_me22 8 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2018 Pewnie, zawsze Ile masz lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejszpat 378 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2018 (edytowane) Sprawdź w profilu Czy wiesz, że Libter jest właścicielem forum Edytowane 8 sierpnia 2018 przez Rejszpat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_me22 8 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2018 Sam się u niego rekrutowałem Globgabgalab ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 717 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2018 balagbagbolg. Czy programujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2018 (edytowane) Tak. Czy jesteś użytkownikiem CashLord.pl? Edytowane 8 sierpnia 2018 przez boleknowak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 717 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2018 konto mam, ale nie wchodziłem dłuuuuuuuuuuuuuugo Kot czy pies? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewald Opublikowano 8 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2018 kot. lubisz cashlord.pl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2018 nie Ogarniasz Kotlina? ( ͡° ͜ʖ ͡°) boleknowak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 717 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2018 tak a ty ogarniasz kotlina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2018 nie Czy Vendrom zasługuje na bana? tak czy lubisz skripta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi