PakerP 11 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 Witam. Otóż mam problem z zrobiniem skryptu na 2 spawny. błąd jest w 14 i 16 linijce. skrypt: i chciałbym, żeby po teleportacji na jakikolwiek spawn dawało zbroje diaxową prot 2 unbreaking 1 i żeby dodac permisje do tego tylko dla admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1965 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 Bo bylo Arg-2 a w komendzie jest tylko jeden argument poprawione: z zbroja moga byc zle wpisane to popraw: Jezeli dziala zaznacz moja Odpowiedz jako najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Alchemist10 3 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 @xAxee nie wiem czemu ale mi twój skrypt nie działa. Wyskakuje mi błąd tak jak u @PakerP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1965 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 14 minut temu, Alchemist10 napisał: @xAxee nie wiem czemu ale mi twój skrypt nie działa. Wyskakuje mi błąd tak jak u @PakerP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PakerP 11 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 43 minuty temu, xAxee napisał: Sprawdze to jutro i dam znać. Ale nie wiem czemu w komendzie spawn dales IF ARG 1 is "1" Jak argument 1 to ma być gracz. Dobra jutro sprawdze, i najwyżej pomyśle jak to zrobić i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1965 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 20 minut temu, PakerP napisał: Godzinę temu, xAxee napisał: Sprawdze to jutro i dam znać. Ale nie wiem czemu w komendzie spawn dales IF ARG 1 is "1" Jak argument 1 to ma być gracz. Dobra jutro sprawdze, i najwyżej pomyśle jak to zrobić i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PakerP 11 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2018 13 godzin temu, xAxee napisał: jest blad, z zakladaniem zbroi, i wogole nie tepa na spawna po wpisaniu /spawn <nick> 1 lub 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2018 @PakerP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2018 (edytowane) command /setspawn [<text>]: permission: admin.spawn trigger: if arg 1 is "1": set {spawn1} to location of player send "&cUstawiono (spawn1)" to player if arg 1 is "2": set {spawn2} to location of player send "&cUstawiono (spawn2)" to player command /spawn [<text>] [<text>]: permission: admin.spawn #nie napisałeś gdzie chcesz uprawnienia i do czego# trigger: if arg 1 is set: set {_p} to "%arg 1%" parsed as offlineplayer if arg 2 is "1": teleport {_p} to {spawn1} equip {_p} with leather helmet dyed orange of protection 2 equip {_p} with leather chestplate dyed orange of protection 2 equip {_p} with leather leggings dyed orange of protection 2 equip {_p} with leather boots dyed orange of protection 2 if arg 2 is "2": teleport {_p} to {spawn2} equip {_p} with leather helmet dyed orange of protection 2 equip {_p} with leather chestplate dyed orange of protection 2 equip {_p} with leather leggings dyed orange of protection 2 equip {_p} with leather boots dyed orange of protection 2 Edytowane 3 sierpnia 2018 przez Rejszpat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2018 29 minut temu, Rejszpat napisał: command /setspawn [<text>]: permission: admin.spawn trigger: if arg 1 is "1": set {spawn1} to location of player send "&cUstawiono (spawn1)" to player if arg 1 is "2": set {spawn2} to location of player send "&cUstawiono (spawn2)" to player command /spawn [<text>] [<text>]: permission: admin.spawn #nie napisałeś gdzie chcesz uprawnienia i do czego# trigger: if arg 1 is set: set {_p} to "%arg 1%" parsed as offlineplayer if arg 2 is "1": teleport {_p} to {spawn1} equip player with leather helmet dyed orange of protection 2 equip player with leather chestplate dyed orange of protection 2 equip player with leather leggings dyed orange of protection 2 equip player with leather boots dyed orange of protection 2 if arg 2 is "2": teleport {_p} to {spawn2} equip player with leather helmet dyed orange of protection 2 equip player with leather chestplate dyed orange of protection 2 equip player with leather leggings dyed orange of protection 2 equip player with leather boots dyed orange of protection 2 arg-playera to nie miało ubierać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PakerP 11 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2018 3 godziny temu, Rejszpat napisał: command /setspawn [<text>]: permission: admin.spawn trigger: if arg 1 is "1": set {spawn1} to location of player send "&cUstawiono (spawn1)" to player if arg 1 is "2": set {spawn2} to location of player send "&cUstawiono (spawn2)" to player command /spawn [<text>] [<text>]: permission: admin.spawn #nie napisałeś gdzie chcesz uprawnienia i do czego# trigger: if arg 1 is set: set {_p} to "%arg 1%" parsed as offlineplayer if arg 2 is "1": teleport {_p} to {spawn1} equip {_p} with leather helmet dyed orange of protection 2 equip {_p} with leather chestplate dyed orange of protection 2 equip {_p} with leather leggings dyed orange of protection 2 equip {_p} with leather boots dyed orange of protection 2 if arg 2 is "2": teleport {_p} to {spawn2} equip {_p} with leather helmet dyed orange of protection 2 equip {_p} with leather chestplate dyed orange of protection 2 equip {_p} with leather leggings dyed orange of protection 2 equip {_p} with leather boots dyed orange of protection 2 Jedynie twoj skrypt tepa na spawna ale nie ubiera argumentu 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PakerP 11
Witam. Otóż mam problem z zrobiniem skryptu na 2 spawny. błąd jest w 14 i 16 linijce.
skrypt:
i chciałbym, żeby po teleportacji na jakikolwiek spawn dawało zbroje diaxową prot 2 unbreaking 1 i żeby dodac permisje do tego tylko dla admina.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi