jaku49 690 Opublikowano 28 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2018 (edytowane) Witam chcę się odwołać od ostatnego warna od @Vylence, Spam: bo oznaczyłem Gontiego który ma ekipe która buduje a nie bezsensownie spamowałem. Edytowane 28 lipca 2018 przez jaku49 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 28 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2018 (edytowane) Napisałeś samo oznaczenie, nic to nie wnosi do tematu. Tak samo jest różnica, między napisaniem "1/10" a "Bardzo przydatny skrypt, 1/10 poprawiłbym tylko xyz" jak między "@xyz" a "@xyz posiada zacne umiejętności budowlane, szczerze go polecam". 4 minuty temu, jaku49 napisał: Witam chcę się odwołać od 2 ostatnich warnów od @Vylence, Za to w temacie wytłumaczyłeś się tylko z jednego. Mówiąc o tym wcześniejszym od razu zaznaczę, że pisanie w temacie o pomoc "fajne multikonto zrobiłeś, nie udawaj ...", po części atakuje osobę, pamiętaj też że posiadamy na forum guzik od zgłoszenia posta. Edytowane 28 lipca 2018 przez Vylence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 28 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2018 2 minuty temu, Vylence napisał: Za to w temacie wytłumaczyłeś się tylko z jednego. Poprawione, jak nic nie wnosi? Oznaczyłem kogoś kto się tym zajmuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1 014 Opublikowano 28 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2018 (edytowane) Nie musiałeś tego robić. Nic nie wniosłeś do tematu. Primo - ta osoba sama mogła znaleźć temat. Secundo - mogłeś napisać na PW, zamiast nabijać posty. Oczywisty spam, sam nic nie wnosisz do tematu. Jak pada pytanie Cytat Kto tu potrafi programować? i odpowiedź Cytat Ja znam typa, który potrafi. To czy twoim zdaniem, jest to odpowiedź na zadane pytanie? Jeśli tak, to najwyraźniej masz problemy z czytaniem. Jeśli nie, to twoja odpowiedź i wspomniany temat to identyczna sytuacja. Osoba odpowiadająca mogłaby zadzwonić do tego `typa`, przyszedłby i wtedy by powiedział Cytat Ja potrafię programować. Wówczas byłaby to odpowiedź na postawione pytanie. Edytowane 28 lipca 2018 przez PoweredDragon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 28 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2018 (edytowane) Dobra nie ma to już nie ma większego sensu. Zamknijmy ten temat. Tydzień bez warna to tydzień stracony. Prawie wszystkie warny mam od niego, nic innego "SPAM" to już przestaje mnie bawić. Gdyby to były warny od różnych osób bym to zrozumiał ale wydaje mi się to zbyt bardzo podejrzane. Dziękuję, do zobaczenia. Edytowane 28 lipca 2018 przez jaku49 Rejszpat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 28 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2018 @Vylence i @PoweredDragon już wszystko wyjaśnili - odwołanie odrzucone. _Of3k 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi