Skocz do zawartości

Spam

jaku49
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Napisałeś samo oznaczenie, nic to nie wnosi do tematu. Tak samo jest różnica, między napisaniem "1/10" a "Bardzo przydatny skrypt, 1/10 poprawiłbym tylko xyz" jak między "@xyz" a "@xyz posiada zacne umiejętności budowlane, szczerze go polecam".

4 minuty temu, jaku49 napisał:

Witam chcę się odwołać od 2 ostatnich warnów od @Vylence,

Za to w temacie wytłumaczyłeś się tylko z jednego.
Mówiąc o tym wcześniejszym od razu zaznaczę, że pisanie w temacie o pomoc "fajne multikonto zrobiłeś, nie udawaj ...", po części atakuje osobę, pamiętaj też że posiadamy na forum guzik od zgłoszenia posta.

Edytowane przez Vylence

Nie musiałeś tego robić. Nic nie wniosłeś do tematu. Primo - ta osoba sama mogła znaleźć temat. Secundo - mogłeś napisać na PW, zamiast nabijać posty. Oczywisty spam, sam nic nie wnosisz do tematu. Jak pada pytanie 

Cytat

Kto tu potrafi programować?

i odpowiedź

Cytat

Ja znam typa, który potrafi.

To czy twoim zdaniem, jest to odpowiedź na zadane pytanie? Jeśli tak, to najwyraźniej masz problemy z czytaniem. Jeśli nie, to twoja odpowiedź i wspomniany temat to identyczna sytuacja.
Osoba odpowiadająca mogłaby zadzwonić do tego `typa`, przyszedłby i wtedy by powiedział 

Cytat

Ja potrafię programować.

Wówczas byłaby to odpowiedź na postawione pytanie.

Edytowane przez PoweredDragon

Dobra nie ma to już nie ma większego sensu. Zamknijmy ten temat.
Tydzień bez warna to tydzień stracony. 
Prawie wszystkie warny mam od niego, nic innego "SPAM" to już przestaje mnie bawić.
Gdyby to były warny od różnych osób bym to zrozumiał ale wydaje mi się to zbyt bardzo podejrzane.

Dziękuję, do zobaczenia.

Edytowane przez jaku49

• Libter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...