Skocz do zawartości

-

Patryk5813
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Co to ma wspólnego z kwadratową masakrą?
Wydaje mi się też, że kwadratowa masakra nie miała nic wspólnego z turbo łatwym serwerem dla 4-latków? Gdyby miała, to prawdopodobnie bym o niej nie usłyszał...

Ale pozwól, że będę prorokiem, który przepowie równie szybki koniec co początek tego serwera, jak zresztą każdego serwera easyhc, megadrop, easysurvival czy jak to sobie nazwiesz.

11 godzin temu, PanNiedzwiadek napisał:

Co to ma wspólnego z kwadratową masakrą?
Wydaje mi się też, że kwadratowa masakra nie miała nic wspólnego z turbo łatwym serwerem dla 4-latków? Gdyby miała, to prawdopodobnie bym o niej nie usłyszał...

Ale pozwól, że będę prorokiem, który przepowie równie szybki koniec co początek tego serwera, jak zresztą każdego serwera easyhc, megadrop, easysurvival czy jak to sobie nazwiesz.

XDD Jak serwer działa od 2014 roku, coś słabo się interesujesz serwerami :)

• Reedzev_ zmienił(a) tytuł na KwadratowaMasakra.pl

ja nie rozumiem jak można tak zepsuć taką domenę. Zamiast zrobić coś co przypomina kwadratową masakrę to ten (nie będę tutaj pisał dalej, bo trzeba zachować poziom wypowiedzi) użytkownik robi jakieś debilne MegaDropy czy inne śmieciowe tryby. Weź gościu lepiej zmień tematykę serwera, bo aż szkoda patrzeć na ten temat i na ogólnie serwer.

nie polecam servera. serwer dziala na pirackich pluginach. tak sprawdzilem sobie aac jak nie ma autora pluginu tam to jest piracki. oraz wiele i nych pluginow dziala na pirackiej licencji. tak sprawdzilem sobie cheatem wywlolujacy liste pluginow

• 1 miesiąc temu...
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...