Nieaktywny Opublikowano 15 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2018 Proszę o dodanie emoji facepalm z nazwą facepalm oraz dodanie tego jako reakcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reedzev_ 227 Opublikowano 15 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2018 Jeśli już, to niech zostanie dodana ta emotikona: Rejszpat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 15 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2018 @IDailyGaming dał lepszą propozycje niż @Reedzev_, bo nie będziecie raczej używać czyjegoś avatara. KrejzolekPRO, Rejszpat, Reedzev_ i 1 inny 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reedzev_ 227 Opublikowano 15 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2018 2 minuty temu, boleknowak napisał: @IDailyGaming dał lepszą propozycje niż @Reedzev_, bo nie będziecie raczej używać czyjegoś avatara. To, że ktoś używa tego jako avatara to co innego Rejszpat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 15 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2018 (edytowane) 1 minutę temu, Reedzev_ napisał: To, że ktoś używa tego jako avatara to co innego Moja propozycja, czyli to co podałem w pierwszym poście jest lepsze, ponieważ pochodzi z twittera, a nie, że będziemy używać jakiegoś obrazka. Edytowane 15 czerwca 2018 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 Nie za dużo tych reakcji? W sytuacjach zastosowania facepalma można też użyć raka. Natomiast emotka jak najbardziej w formie podanej przez @Reedzev_. Dodatkowo aktywowałem emotki unicode: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 Propozycja zrealizowana: Emotikon dodana ( ), reakcja też - na próbę jednak nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi