DnSu 0 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 Jaki hosting polecacie od VPS'ów? Chciałbym postawić na nim serwer minecraft'a. Chcę aby VPS nie był drogi (do 50 zł) i żeby był na nim stały ping. (Ja na przykład mam stałe 60-70 ms) Zastanawiam się na trzema hostingami, lecz nie jestem zdecydowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 21 minut temu, DnSu napisał: Jaki hosting polecacie od VPS'ów? Chciałbym postawić na nim serwer minecraft'a. Chcę aby VPS nie był drogi (do 50 zł) i żeby był na nim stały ping. (Ja na przykład mam stałe 60-70 ms) Zastanawiam się na trzema hostingami, lecz nie jestem zdecydowany. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toranktto 32 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 Również polecam lvlup.pro, korzystam od ~3 lat i jak na razie żadnych problemów nie doświadczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 12 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2018 nazwa.pl za 0.99 zł masz tam vps na miesiąc 4gb a tak na serio to lvlup lub ovh ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicku 126 Opublikowano 12 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2018 Myślę że OVH jest dobrym wyborem jeżeli chodzi o VPSa. Można już nawet kupić serwery w polskiej lokalizacji, więc nie powinny być duże pingi. W dodatku cena jest atrakcyjna jak na polski rynek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 13 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2018 (edytowane) Odradzam zakupu od titanaxe, nazwa. Polecam: OVH, LVLUP lub DigitalOcean --- 22 godziny temu, nicku1 napisał: Można już nawet kupić serwery w polskiej lokalizacji Które i tak lecą przez Francję Edytowane 13 czerwca 2018 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejszpat 378 Opublikowano 18 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2018 LVLUP, bo tam jest pan michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi