Kicpro 26 Opublikowano 4 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2018 (edytowane) Witam, szukam osoby która stworzy mi stronę główną pod hosting serwerów gier oraz osoby która pomoże mi w edytowaniu panelu! Oczywiście zapłacę :)! Edytowane 8 czerwca 2018 przez Kicpro Kuba6850 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Addiss9 44 Opublikowano 4 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2018 To kosztujewiesz ile ? Z 1000zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicpro 26 Opublikowano 4 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2018 Myślałem z parę tysięcy ale tak też można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 4 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2018 1 godzinę temu, Addiss9 napisał: To kosztujewiesz ile ? Z 1000zł Proszę Cię xD Tak, taka strona stworzona przez programistę potrafi kosztować kilka tysięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicpro 26 Opublikowano 4 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2018 Dlatego napisałem do Skryptuj.pl aby napisali stronę bo oni to profesjonaliści i jestem pewny ,że zrobią dobrą pracę Ale czekam na propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ4KUB 59 Opublikowano 5 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2018 (edytowane) 17 godzin temu, Kicpro napisał: Dlatego napisałem do Skryptuj.pl aby napisali stronę bo oni to profesjonaliści i jestem pewny ,że zrobią dobrą pracę Ale czekam na propozycję. Tutaj nie ma profesjonalistów..... sprawdź stronę refix.pl tam ci napiszą tą stronę pod hosting gier Edytowane 5 czerwca 2018 przez JJ4KUB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bludis 418 Opublikowano 5 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2018 @JJ4KUB, a skąd to wiesz? Przez 2 miesiące nie poznałeś wszystkich ;q Centurion 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicpro 26 Opublikowano 5 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2018 (edytowane) Są dobrzy programiści tutaj, np. BolekNowak, Wizzard Edytowane 5 czerwca 2018 przez Kicpro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 301 Opublikowano 5 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2018 Brzmi ciekawie, projekt wakacyjny? 6 godzin temu, Kicpro napisał: Są dobrzy programiści tutaj, np. BolekNowak, Wizzard Tutaj polecam osobiście się zgłosić na PW (najlepiej przez Discorda). Poleciłbym ci na dobry początek NOZO, lecz sprzedaż została wstrzymana - i tak brak było z nimi kontaktu, ale panel bardzo dobry. Rozumiem też, że mówisz tutaj o całym, rozbudowanym panelu hostingowym z gotowym oprogramowaniem itd...? Jeszcze mi się przypomniało, zerknij sobie na PterodactylPanel (czy jakaś podobna nazwa). Każdy go poleci, jest świetny i darmowy. bludis 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 6 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2018 17 godzin temu, Kicpro napisał: Są dobrzy programiści tutaj, np. BolekNowak, Wizzard To czemu do mnie nie napiszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bludis 418 Opublikowano 6 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2018 Polecam @boleknowak, najlepszy programista na forum, jeśli chodzi o strony www Gdym napisał najlepszy programista na forum, właczając skrypty uraził bym @knugi #team knugi, boleknowak, Rejszpat i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicpro 26 Opublikowano 6 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2018 Nie chodzi mi o panel hostingowy tylko o stronę główną. Znam Pterodactyl'a i właśnie go używam ale zmodyfikowanego do swoich potrzeb! @boleknowak Przypomniałeś mi się wtedy gdy pewna osoba napisała ,że nie ma dobrych programistów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 301 Opublikowano 7 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2018 20 godzin temu, Kicpro napisał: Nie chodzi mi o panel hostingowy tylko o stronę główną. Znam Pterodactyl'a i właśnie go używam ale zmodyfikowanego do swoich potrzeb! @boleknowak Przypomniałeś mi się wtedy gdy pewna osoba napisała ,że nie ma dobrych programistów! Przeczytaj cały wątek, czy jego treść wskazuje na stronę główna? Precyzyjnie mów czego potrzebujesz. :V ja za stronę główną z ofertą itp... nie dałbym kilku tysięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicpro 26 Opublikowano 7 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2018 (edytowane) Bo nie wiesz po ile chodzą takie strony. + Pisało ,że szukam osoby która zrobi stronę pod hosting, nie pisałem czy ma być główną czy panelem. Edytowane 7 czerwca 2018 przez Nioo Helczyk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 301 Opublikowano 7 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2018 1 godzinę temu, Kicpro napisał: Bo nie wiesz po ile chodzą takie strony. + Pisało ,że szukam osoby która zrobi stronę pod hosting, nie pisałem czy ma być główną czy panelem. Jeśli nie zauważyłeś piszę strony www i wiem, że trudno znaleźć stronę główną do napisania za kilka tysięcy. Jeśli chcesz to twoja decyzja, twoje pieniądze - twoje życie. Strona pod hosting za kilka tysięcy? Brzmi to pod stronę główną (plus np. podstrony z ofertą...) czy pod panel hostingowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicpro 26 Opublikowano 7 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2018 Za kilka tysięcy nie samą główną stronę ale również część panelu a panel jednak sporo kosztuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 301 Opublikowano 7 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2018 (edytowane) W dniu 6.06.2018 o 17:27, Kicpro napisał: Nie chodzi mi o panel hostingowy tylko o stronę główną. 20 minut temu, Kicpro napisał: nie samą główną stronę ale również część panelu Ile razy będziesz wprowadzać w błąd? Kiedy chcesz wydać "kilka tysięcy" to raczej powinieneś napisać bardzo dokładnie o co chodzi. Jeszcze zamiast wyprostować swój błąd postanawiasz obrazić moderatora. Warto też powiedzieć dokładnie o jakie dodatki i usprawnienia chodzi. Tak z innej półki, rzadko widzę aby szesnastolatek, który jeszcze w tamtym roku robił plagiaty skryptów szasta sobie tysiącami. Edytowane 7 czerwca 2018 przez Nioo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicpro 26 Opublikowano 8 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2018 17 godzin temu, Nioo napisał: Ile razy będziesz wprowadzać w błąd? Kiedy chcesz wydać "kilka tysięcy" to raczej powinieneś napisać bardzo dokładnie o co chodzi. Jeszcze zamiast wyprostować swój błąd postanawiasz obrazić moderatora. Warto też powiedzieć dokładnie o jakie dodatki i usprawnienia chodzi. Tak z innej półki, rzadko widzę aby szesnastolatek, który jeszcze w tamtym roku robił plagiaty skryptów szasta sobie tysiącami. Jak taki masz problem z tym to zmienię swoją wypowiedź, jeżeli cię uraziłem to bardzo przepraszam. Nie "szasta" tylko chce zainwestować w coś na którym może zarobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymiTV 13 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2018 @Kicpro dalej szukasz ?, Jak tak pv znam osobę która ci to zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi