Skocz do zawartości

Hosting serwerów gier!

Kicpro
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Addiss9 napisał:

To kosztujewiesz ile ? Z 1000zł 

Proszę Cię xD

Tak, taka strona stworzona przez programistę potrafi kosztować kilka tysięcy.

17 godzin temu, Kicpro napisał:

Dlatego napisałem do Skryptuj.pl aby napisali stronę bo oni to profesjonaliści i jestem pewny ,że zrobią dobrą pracę :)

Ale czekam na propozycję.

Tutaj nie ma profesjonalistów.....

sprawdź stronę refix.pl tam ci napiszą tą stronę pod hosting gier :)

Edytowane przez JJ4KUB

Brzmi ciekawie, projekt wakacyjny? :D

6 godzin temu, Kicpro napisał:

Są dobrzy programiści tutaj, np. BolekNowak, Wizzard

Tutaj polecam osobiście się zgłosić na PW (najlepiej przez Discorda).

Poleciłbym ci na dobry początek NOZO, lecz sprzedaż została wstrzymana - i tak brak było z nimi kontaktu, ale panel bardzo dobry.

Rozumiem też, że mówisz tutaj o całym, rozbudowanym panelu hostingowym z gotowym oprogramowaniem itd...?

Jeszcze mi się przypomniało, zerknij sobie na PterodactylPanel (czy jakaś podobna nazwa). Każdy go poleci, jest świetny i darmowy.

20 godzin temu, Kicpro napisał:

Nie chodzi mi o panel hostingowy tylko o stronę główną. Znam Pterodactyl'a i właśnie go używam ale zmodyfikowanego do swoich potrzeb!

@boleknowak Przypomniałeś mi się wtedy gdy pewna osoba napisała ,że nie ma dobrych programistów!

Przeczytaj cały wątek, czy jego treść wskazuje na stronę główna? Precyzyjnie mów czego potrzebujesz.

:V ja za stronę główną z ofertą itp... nie dałbym kilku tysięcy

1 godzinę temu, Kicpro napisał:

Bo nie wiesz po ile chodzą takie strony.

+ Pisało ,że szukam osoby która zrobi stronę pod hosting, nie pisałem czy ma być główną czy panelem.

Jeśli nie zauważyłeś piszę strony www i wiem, że trudno znaleźć stronę główną do napisania za kilka tysięcy. Jeśli chcesz to twoja decyzja, twoje pieniądze - twoje życie.

Strona pod hosting za kilka tysięcy? Brzmi to pod stronę główną (plus np. podstrony z ofertą...) czy pod panel hostingowy?

W dniu 6.06.2018 o 17:27, Kicpro napisał:

Nie chodzi mi o panel hostingowy tylko o stronę główną.

20 minut temu, Kicpro napisał:

nie samą główną stronę ale również część panelu 

Ile razy będziesz wprowadzać w błąd? Kiedy chcesz wydać "kilka tysięcy" to raczej powinieneś napisać bardzo dokładnie o co chodzi. Jeszcze zamiast wyprostować swój błąd postanawiasz obrazić moderatora. Warto też powiedzieć dokładnie o jakie dodatki i usprawnienia chodzi.

Tak z innej półki, rzadko widzę aby szesnastolatek, który jeszcze w tamtym roku robił plagiaty skryptów szasta sobie tysiącami.

Edytowane przez Nioo

17 godzin temu, Nioo napisał:

Ile razy będziesz wprowadzać w błąd? Kiedy chcesz wydać "kilka tysięcy" to raczej powinieneś napisać bardzo dokładnie o co chodzi. Jeszcze zamiast wyprostować swój błąd postanawiasz obrazić moderatora. Warto też powiedzieć dokładnie o jakie dodatki i usprawnienia chodzi.

Tak z innej półki, rzadko widzę aby szesnastolatek, który jeszcze w tamtym roku robił plagiaty skryptów szasta sobie tysiącami.

Jak taki masz problem z tym to zmienię swoją wypowiedź, jeżeli cię uraziłem to bardzo przepraszam. Nie "szasta" tylko chce zainwestować w coś na którym może zarobić.

• 1 miesiąc temu...
  • Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...