MurderCookies 6 Opublikowano 18 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2018 Witam! Mam problem dotyczący serwera minecraft (ver. 1.7-1.8.x) Otóż gdy spadam z nie wiadomo jakiej wysokości to nie zadaje mi oraz innym graczom obrażeń. I moje pytanie jest takie: Czy to jakiś plugin blokuje zadawanie obrażeń podczas upadku czy coś innego? (Od razu uświadamiam iż ani jeden region nie posiada flagi, która blokuje damage podczas upadku) Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheMolkaPL 344 Opublikowano 18 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2018 Musi to blokować jakiś plugin, albo skrypt. Zrób sobie replikę serwera i usuwaj po kolei pluginy oraz skrypty, a między nimi cały czas testuj czy w końcu działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Magiczny_Miki 29 Opublikowano 19 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2018 Masz opa, albo Goda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MurderCookies 6 Opublikowano 19 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 maja 2018 1) Jaki w/g cb mógłby plugin to blokować? Jak masz pomysł to podaj 2) Nie mam goda bo damage od upadku nie działa już od dłuższego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheMolkaPL 344 Opublikowano 19 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2018 Godzinę temu, MurderCookies napisał: 1) Jaki w/g cb mógłby plugin to blokować? Jak masz pomysł to podaj Jedynie jaki przychodzi mi na myśl to WorldGuard. Spróbuj usuwać po kolei pluginy i skrypty to się dowiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJDAMIANOS 0 Opublikowano 6 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2018 (edytowane) Mam ten sam problem, proszę pomóżcie bo gracze się buntują PS.: To ja, murder, mam drugie konto bo na pierwsze nie moge wbić Staram się jakoś odgadnąć hasło Edytowane 6 czerwca 2018 przez DJDAMIANOS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sh1ft_S 29 Opublikowano 6 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2018 Może daj listę twoich pluginów które posiadasz? Usuń essentials protect oraz gdzieś w bukkit/spigot.yml jest spawn-protection, ustaw go na 0 i ustaw też /rg flag __global__ fall-damage allow i invincible deny, tak wiem że pisałeś że nie masz flag, ale może na cały świecie coś się zbugowało, powiedz jeszcze czy masz jakieś skrypty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJDAMIANOS 0 Opublikowano 13 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2018 W dniu 6.06.2018 o 23:21, Sh1ft_S napisał: Może daj listę twoich pluginów które posiadasz? Usuń essentials protect oraz gdzieś w bukkit/spigot.yml jest spawn-protection, ustaw go na 0 i ustaw też /rg flag __global__ fall-damage allow i invincible deny, tak wiem że pisałeś że nie masz flag, ale może na cały świecie coś się zbugowało, powiedz jeszcze czy masz jakieś skrypty. to nic nie dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sh1ft_S 29 Opublikowano 13 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2018 29 minut temu, DJDAMIANOS napisał: to nic nie dało To daj liste tych pluginow i skryptow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJDAMIANOS 0 Opublikowano 17 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2018 (edytowane) Pluginy: Spoiler AlmostFlatLands AnimatedMods AntyBot ChestCommands ColoredSigns Essentials (Essentials, EssentialsAntiBuild, EssentialsChat, EssentialsProtect, EssentialsSpawn) FeatherBoard FrameProtection Itemizer MultiVerse (Core, Inv, Portals) NameTag PermissionsEx PermissionBukkit Shopkeeper SetSpawn skDragon Skellet SkinsRestorer SkQuery skRayFall Skript StoneGenerator TimTheEnchant TitleManager TreasureChest WildSkript Wings WorldEdit WorldGuard =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= Skrypty: Skrypty zostały sprawdzone przeze mnie i przez mojego znajomego (technika od skryptów) i nie ma tam ani jednej linijki dot. dmg podczas spadania Edytowane 17 czerwca 2018 przez ThatsVylence Wstawiam w code i umieszczam w spoilerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sh1ft_S 29 Opublikowano 17 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2018 (edytowane) Co dają pluginy: FeatherBoard, Wings? Edytowane 17 czerwca 2018 przez ThatsVylence Poprawiam formatowanie na ciemnym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJDAMIANOS 0 Opublikowano 17 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2018 (edytowane) 9 minut temu, Sh1ft_S napisał: Co dają pluginy: FeatherBoard, Wings? FeatherBoard - Scoreboard Wings: Skrzydła z particlesów Edytowane 17 czerwca 2018 przez ThatsVylence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MurderCookies 6
Witam!
Mam problem dotyczący serwera minecraft (ver. 1.7-1.8.x)
Otóż gdy spadam z nie wiadomo jakiej wysokości to nie zadaje mi oraz innym graczom obrażeń.
I moje pytanie jest takie:
Czy to jakiś plugin blokuje zadawanie obrażeń podczas upadku czy coś innego?
(Od razu uświadamiam iż ani jeden region nie posiada flagi, która blokuje damage podczas upadku)
Z góry dzięki za pomoc
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi