Skocz do zawartości

Jakie tryby chcielibyście najbardziej widzieć na innych serwerach i co by można do nich innowacyjnego dodać ?

Jakie tryby chcielibyście najbardziej widzieć na innych serwerach i co by można do nich innowacyjnego dodać ?  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tryby Minecraft

• Survival + cuboidy
      5
    • Survival + Gildie
      5
    • Skyblock
      4
    • Creative
      4
    • Real Life
      6
    • PvP
      7
    • SkyWars
      4
    • Parkour
      5
    • Mega Drop
      5
    • Master Builders
      4
    • Żaden tryb :
      10
    • Wszystkie :>
      2

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, McKoxu napisał:

Czuje się dyskryminowany bo nie ma opcji Żadnen ;v

Poprawione :D 

Na forum znajduje się taki sam temat, który już zebrał do tej pory parę ładnych głosów, także odnajdź go i zamknij ten - z tego, co podejrzewam jest on autorstwa Boleknowak (albo i nie)

2 minuty temu, _Of3k napisał:

Na forum znajduje się taki sam temat, który już zebrał do tej pory parę ładnych głosów, także odnajdź go i zamknij ten - z tego, co podejrzewam jest on autorstwa Boleknowak (albo i nie)

Szukałem tego tematu i nie można go znaleźć a po za tym tam ten temat jest stary a ludziom gusta się zmieniają ostatnio był megadrop popularny a teraz ludzie tego trybu nienawidzą .....

17 godzin temu, JJ4KUB napisał:

Jakie Tryby chcielibyście zobaczyć na serwerach minecraft ?

MegaDrop

Gość uEqualirum

Nie chce widzieć żadnego na Twojej sieci, która i tak nie pyknie i stracisz kase. Tak jak ja :> . :wallkappa: Nie polecam Ci robić tego błędu co ja zrobiłem z moją kasą. Wydaj na coś lepszego np. lepszy komputer do gier ;) Lub gierki takie jak GTA V. :seemskappa:

12 minut temu, uEqualirum napisał:

Nie chce widzieć żadnego na Twojej sieci, która i tak nie pyknie i stracisz kase. Tak jak ja :> . :wallkappa: Nie polecam Ci robić tego błędu co ja zrobiłem z moją kasą. Wydaj na coś lepszego np. lepszy komputer do gier ;) Lub gierki takie jak GTA V. :seemskappa:

Mam dobrego kompa za 3k i mi to wystarcza a gry mam także gta v itp

• 3 tygodnie później...
  • Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...