xNeleQx 16 Opublikowano 7 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2018 czesc szukam rozkodowanego essentialsa bo jak podmieniam pliki z githuba na essentialsa to nie dziala mi plugin.yml wiec mysle ze ktos da dl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheMolkaPL 345 Opublikowano 14 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2018 W dniu 7.05.2018 o 15:45, xNeleQx napisał: czesc szukam rozkodowanego essentialsa bo jak podmieniam pliki z githuba na essentialsa to nie dziala mi plugin.yml wiec mysle ze ktos da dl Co to jest to "rozkodowanie"? Zdefiniujecie co to znaczy? To jeszcze zależy jaki masz Essentials. Główny projekt został... hmm... wstrzymany, dopóki Mojang nie zadeklaruje swojej pozycji na temat modowania Minecrafta. Najpierw sforkował to team Spigota i zaktualizowali to do nowszych wersji (bo nupy psują kompatybilność wsteczną...). Potem powstały jeszcze jakieś EssentialsX, którymi w ogóle się nie interesowałem, i na pewno jeszcze masa innych. No to jak wiesz jaki Essentials, to znajdziesz na pewno jego kod źródłowy, bo tak mówi licencja GPL-3.0, czyli ta na której stoi oryginalny kod Essentials. Mówi ona, że każda wersja pluginu, która jest na jakiejkolwiek publicznej dystrybucji musi być dostępna w jakiejś formie w postaci kodu źródłowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 512 Opublikowano 15 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2018 Nie rozumiem do końca, robisz tak że żywcem bierzesz kod z githuba i wrzucasz do jar'a essentials ,czy bierzesz kod, wrzucasz do jakiegoś IDE (np. IntelliJ, Eclipse lub coś podobnego) i go kompilujesz ? ;v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JJ4KUB 59 Opublikowano 15 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2018 15 minut temu, McKoxu napisał: Nie rozumiem do końca, robisz tak że żywcem bierzesz kod z githuba i wrzucasz do jar'a essentials ,czy bierzesz kod, wrzucasz do jakiegoś IDE (np. IntelliJ, Eclipse lub coś podobnego) i go kompilujesz ? ;v Chyba o to mu chodzi że chcę pewnie cały kod essentials nie plugin tylko kod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sh1ft_S 29 Opublikowano 13 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2018 W dniu 15.05.2018 o 15:22, JJ4KUB napisał: Chyba o to mu chodzi że chcę pewnie cały kod essentials nie plugin tylko kod Nie może otworzyć .jar i w class popatrzeć ?? Rejszpat i JJ4KUB 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 17 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2018 https://github.com/EssentialsX/Essentials Przecież tu jest rozkodowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xNeleQx 16
czesc szukam rozkodowanego essentialsa bo jak podmieniam pliki z githuba na essentialsa to nie dziala mi plugin.yml wiec mysle ze ktos da dl
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi