Szukam sposobu przyznania graczowi niezniszczalnych przedmiotów. Ważne jest aby ten efekt NIE był uzyskany przez zaklęcie. Najchętniej bez pomocy dodatku 'Umbaska'. Mam zainstalowane najnowsze wersje skriptu od benska, skRayFall oraz SkQuery od LimeGlass. Próbowałem wykorzystać sposób pokazany poniżej, aczkolwiek jest on podatny na błędy i uniemożliwia użycie łuku.
on damage:
repair helmet of victim
repair chestplate of victim
repair leggings of victim
repair boots of victim
on leftclick with pickaxe or axe or shovel or sword or bow or hoe or fishing rod or shears:
repair player's tool
on rightclick with pickaxe or axe or shovel or sword or bow or hoe or fishing rod or shears:
repair player's tool
Pytanie
Usunięty#16263 0
Cześć!
Szukam sposobu przyznania graczowi niezniszczalnych przedmiotów. Ważne jest aby ten efekt NIE był uzyskany przez zaklęcie. Najchętniej bez pomocy dodatku 'Umbaska'. Mam zainstalowane najnowsze wersje skriptu od benska, skRayFall oraz SkQuery od LimeGlass. Próbowałem wykorzystać sposób pokazany poniżej, aczkolwiek jest on podatny na błędy i uniemożliwia użycie łuku.
on damage: repair helmet of victim repair chestplate of victim repair leggings of victim repair boots of victim on leftclick with pickaxe or axe or shovel or sword or bow or hoe or fishing rod or shears: repair player's tool on rightclick with pickaxe or axe or shovel or sword or bow or hoe or fishing rod or shears: repair player's tool
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi