yooniks 347 Opublikowano 30 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2018 (edytowane) Hej, wczoraj nie miałem internetu przez cały dzień, nudziło mi się, wiec postanowiłem napisać sobie mały plugin, mianowicie na 'Wielkanocne skrzynki' - (magiczne skrzynki, tylko zmieniona nazwa, ) Plugin pisany ok. 1 godzine wczoraj, dzisiaj ok. 30 minut (poprawianie małych błędów) Plugin zawiera możliwość otworzenia od 1 do 6 skrzynek na raz, dodawania własnych itemów do dropu i tak dalej.. Pełny config: # Plugin's author: yooniks # Message when player opened chest # Available variables: {PLAYER} - player's name, {TYPE} - opening type, {ITEMS} list of dropped items open-message: |2- &8[-------&b&lEASTER CHESTS&8-------] &7Gracz &6{PLAYER} &7otworzyl wielkanocna skrzynke! &7Typ otwierania: &6{TYPE} &7Wydropione itemy: &6{ITEMS} &8[-------&b&lEASTER CHESTS&8-------] # Name of opening item name-chest: '&a&lWielkanocna skrzynia' # List of drop chest-drop: - material:DIAMOND_SWORD name:&6Przykladowy_drop lore:&6Pierwsza_linia%newline%&6Kolejna_linia - material:DIAMOND_PICKAXE enchants:DIG_SPEED;5%newline%DURABILITY;3 - material:GOLDEN_APPLE data:1 # Size of select's inventory select-inventory-size: '54' # Name of select's inventory select-inventory-name: Wybierz typ otwierania.. # Lore of opening item lore-chest: ['&8# &6Poloz na ziemi, aby &eOTWORZYC&6!', '&8# &7www.youtube.com/c/Enchanted3'] # MY-LOBBY.PL - coming soon.. Kod oraz download: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Prezentacja: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Krytyka mile widziana, jeśli ktoś dobrze ogarnia kalkulacje w javie to w sumie mógłby mi powiedzieć jak moge to podmienić, kalkulacje to moja słaba strona kod: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (metoda openOpeningInventory i coś tam jeszcze) Edytowane 30 marca 2018 przez yooniks TheMolkaPL i LloydPL 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 534 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2018 Podziwiam tak krotki czas pracy. 8/1p. Fajny i prosty plugin yooniks 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skriptu 0 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 Plagiat takie cos widzialem na yt wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooniks 347 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2018 (edytowane) 53 minuty temu, Skriptu napisał: Plagiat takie cos widzialem na yt wczesniej Spoko XD nawet sie usmiechnalem Edytowane 4 kwietnia 2018 przez yooniks kerpson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMolkaPL 344 Opublikowano 10 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2018 (edytowane) Bukkity posiadają komponenty chatu md5 z BungeeCorda. Możecie wysyłać klientowi Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! dzięki czemu będzie miał przetłumaczoną nazwę przedmiotu. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 10 kwietnia 2018 przez TheMolkaPL yooniks i PanNiedzwiadek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooniks 347 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2018 (edytowane) W dniu 10.04.2018 o 07:20, TheMolkaPL napisał: Bukkity posiadają komponenty chatu md5 z BungeeCorda. Możecie wysyłać klientowi Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! dzięki czemu będzie miał przetłumaczoną nazwę przedmiotu. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! wielkie dzięki, w wolnym spróbuje się zastosować do twoich rad @edit jednak nie zedytuje bo zwalilem projekt (probowalem go edytowac na cos innego) i nie mam polowy klas, pozniej sobie sklonuje projekt i zedytuje, jak bedzie duzo czasu wolnego ^.^ Edytowane 11 kwietnia 2018 przez yooniks TheMolkaPL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bludis 418 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2018 Plugin warty polecenia, pozdro. Według mnie Twój najlepszy plugin, który widziałem na kanale to ten na Zrzuty chyba XD yooniks 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi