TheSzebaXD 3 Opublikowano 18 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 Gdy wpisuje w consoli: rg flag __global__ pvp allow / Wyskakuje mi coś takiego: Please specify the world with -w world_name. / Daje lubie to! Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Reedzev_ 227 Opublikowano 18 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 Ten temat został przeniesiony. W konsoli nie jesteś na określonym świecie, więc musisz podać jego nazwę, np.: rg flag __global__ pvp allow -w world Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheSzebaXD 3 Opublikowano 18 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 1 godzinę temu, Reedzev_ napisał: Ten temat został przeniesiony. W konsoli nie jesteś na określonym świecie, więc musisz podać jego nazwę, np.: rg flag __global__ pvp allow -w world Wyskakuje mi wiadomość: No world by that exact name found. (Próbowałem też z nazwa świata zamiast __global__) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 759 Opublikowano 18 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 (edytowane) rg flag __global__ pvp -w world allow Edytowane 18 marca 2018 przez knugi Poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheSzebaXD 3 Opublikowano 18 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 40 minut temu, knugi napisał: rg flag __global__ pvp -w world allow No world by that exact name found. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 759 Opublikowano 18 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 (edytowane) 4 minuty temu, TheSzebaXD napisał: No world by that exact name found. Na pewno wpisujesz prawidłową nazwę świata? Edytowane 18 marca 2018 przez knugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheSzebaXD 3 Opublikowano 18 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 3 minuty temu, knugi napisał: Na pewno wpisujesz prawidłową nazwę świata? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 759 Opublikowano 18 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 Podaj wersję worldguarda /ver worldg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheMolkaPL 344 Opublikowano 19 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2018 Podajcie nazwę świata w którym chcecie nadać flagę... Jak on się domyślnie nazywa? Tu nie ma żadnego błędu. To błąd użytkownika. Pozdrawiam Czerwono sfuty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheSzebaXD 3 Opublikowano 19 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 marca 2018 14 godzin temu, knugi napisał: Podaj wersję worldguarda /ver worldg WorldGuard version 6.2.1;84bc322 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 759 Opublikowano 19 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2018 (edytowane) Mam tę samą wersję, lecz coś mi tutaj się nie zgadza. Gdy wpisałeś tę komendę w konsoli pokazało się od razu: UHC > /zaloguj haslo UHC > /zarejestruj haslo haslo Jest to wina pluginu od autoryzacji, ona blokuje komendę dlatego nie możesz ustawić flagi. Inne komendy normalnie działają? I jedno pytanie: "Czy na pewno masz świat 'world' w swoim folderze tam gdzie znajduje się folder 'plugins'" ? Edytowane 19 marca 2018 przez knugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheSzebaXD 3 Opublikowano 23 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 marca 2018 W dniu 19.03.2018 o 14:39, knugi napisał: Mam tę samą wersję, lecz coś mi tutaj się nie zgadza. Gdy wpisałeś tę komendę w konsoli pokazało się od razu: UHC > /zaloguj haslo UHC > /zarejestruj haslo haslo Jest to wina pluginu od autoryzacji, ona blokuje komendę dlatego nie możesz ustawić flagi. Inne komendy normalnie działają? I jedno pytanie: "Czy na pewno masz świat 'world' w swoim folderze tam gdzie znajduje się folder 'plugins'" ? Okej działa tylko chciałbym zawsze na cały świat. __global__ nie działa ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TheSzebaXD 3
Gdy wpisuje w consoli: rg flag __global__ pvp allow / Wyskakuje mi coś takiego: Please specify the world with -w world_name. / Daje lubie to! Z góry dzięki!
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi