1Hubilol0 0 Opublikowano 17 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2018 Cześć, chodzi mi o to, aby zbroja nie pękała, ciągle miała full durability. Może to być w pluginie, skrypcie, ale żeby działalo. Pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 osenek 15 Opublikowano 17 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2018 nie testowane, napisane z nudów Spoiler Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! licze na plus 1Hubilol0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 1Hubilol0 0 Opublikowano 17 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 marca 2018 @up no właśnie chodzi mi o to aby zbroja była zapisywana w zmiennej czyy jakoś tak, aby po otrzymaniu powiedzmy 10000+ dmg zbroja nie pękała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 osenek 15 Opublikowano 17 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2018 ale to co zrobiłem, sprawia że zbroja wgl sie nie psuje 1Hubilol0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 1Hubilol0 0 Opublikowano 17 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 marca 2018 Testowałem takie rozwiązania, ale ciągle się psuje. Dałoby się zrobić, aby nawet w samym hełmie zbroja nie pękała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 osenek 15 Opublikowano 17 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2018 ale co ci dokładnie w moim skrypcie nie działa, poprawie. (pisalem na szybko tamten skrypcik ) 1Hubilol0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 1Hubilol0 0 Opublikowano 17 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 marca 2018 To repair. to naprawia jak zbroja straci durability, a mi chodzi o to aby nie traciła durability/Była zakładana na gracza/zapisywana w zmiennej czyy coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 17 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2018 Proszę, liczę na + Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 1Hubilol0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 1Hubilol0 0 Opublikowano 17 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 marca 2018 @up .... Nie rozuimiecie mnie. Chodzi, żebyy zbroja nie traciła durability, nie aby się naprawiała, ona ma byyć niezniszczalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Queito 104 Opublikowano 18 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 20 godzin temu, 1Hubilol0 napisał: @up .... Nie rozuimiecie mnie. Chodzi, żebyy zbroja nie traciła durability, nie aby się naprawiała, ona ma byyć niezniszczalna Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! o coś takiego chodziło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekJaran 101 Opublikowano 18 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 Czyty minecraft to umożliwia, wystarczy zbroi nadać atrybut: {Unbreakable:1} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 1Hubilol0 0 Opublikowano 18 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 @JanekJaran chodzi mi o każdą zbroje. @Queito przy sporych dmg zbroja i tak sie niszczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheMolkaPL 344 Opublikowano 19 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2018 Proszę: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! To doda tag NBT do przedmiotu dzięki czemu będzie on całkowicie niezniszczalny. Nie będzie się także pojawiał pasek zniszczeń. Pozdrawiam Czerwono sfuty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 1Hubilol0 0 Opublikowano 19 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 marca 2018 @up jak mam to dodac do zbroi na graczu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
1Hubilol0 0
Cześć, chodzi mi o to, aby zbroja nie pękała, ciągle miała full durability. Może to być w pluginie, skrypcie, ale żeby działalo. Pomocy.
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi