[email protected] 2 Opublikowano 16 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2018 (edytowane) Witam mam pytanie, mógł by mi ktoś znaleźć/zrobić skrypt na ENCHANTowanie w GUI ponieważ kiedyś miałem taki plugin ale miałem format kompa. Wiem że jest duzo takich ale chcial bym bardziej konkretniejszy w sesie: ilosc biblioteczek, lvla na enchant i mozliwosc zamiany wiadomosci. Wyglądać to powinno tak jak tutaj lub cos w tym stylu: LINK: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 17 lutego 2018 przez Ixidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 16 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 [email protected] 2 Opublikowano 17 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2018 Witam. Skrypt ten już znalazłem nie co wcześniej jednakże, chciał bym aby nie bylo "losowania" na enchant tylko żeby gracz mógł wybrać. Tak jak na popularnych serwerach typu xLajtHc.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 17 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2018 @[email protected] przecież tak jest, losowanie to tylko jedna z opcji ale można ją wyłączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 [email protected] 2 Opublikowano 17 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2018 Przed chwilą testowałem ten skrypt, i to nie jest to o co mi chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 17 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
[email protected] 2
Witam mam pytanie, mógł by mi ktoś znaleźć/zrobić skrypt na ENCHANTowanie w GUI ponieważ kiedyś miałem taki plugin ale miałem format kompa.
Wiem że jest duzo takich ale chcial bym bardziej konkretniejszy w sesie: ilosc biblioteczek, lvla na enchant i mozliwosc zamiany wiadomosci.
Wyglądać to powinno tak jak tutaj lub cos w tym stylu:
LINK: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Edytowane przez IxidiOdnośnik do komentarza
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi