SirSkPlus 47 Opublikowano 29 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2018 Ostatnio wiele osób prosiło o taki skrypt gdyż nigdy sie z owym nie spotkałem , postanowiłem go napisać , pod koniec miałem mały problem ale jeden z forumowiczów już mi pomógł i skrypt jest gotowy!!! Funkcje Skryptu - Aby Wejść do netheru potrzeba biletu który dropi ze stone - Włączanie i wyłączanie netheru - Dropienie ze Stone Biletu Do netheru! Skrypt nie jest plagiatem możliwe że wysyłałem go do ludzi na innych forach gdyż prosili o coś takiego , skrypt jest mój więc mam prawo go teraz wrzucić . Ustawienia : W pierwszych linijkach skryptu masz wygodny config!!! Download: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Rejszpat i knugi 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ever 20 Opublikowano 30 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2018 Po 1 czas jest w jakim czasie? S. M. H? Po 2. Nie zasmiecaj smiesznymi skryptami na cenzure dzialu gdyz ich jest duzo. Po 3. Nie widzialem gdy ktos prosil o taki skrypt. Szczegolnie ze gdyby nie pomoc inbych nie zrobilbys go. Generalnie skrypt uwazam za niepotrzebny ale komus sie sprzyda. Eventy on 1minute powoduja lagi przy wiekszej ilosci osob. Ocena: 3/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LloydPL 436 Opublikowano 30 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2018 po luj bilet do endu jak go nie uwzględniasz + do endu też nie przejdziesz bez biletu do... netheru? no i też źle wytabowany skrypt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAxee 1 951 Opublikowano 23 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2018 Skrypt mozna skrócić o 60-70% po co powtarzanie eventów osobne komendy do włączanie wyłączania dropienia z stone cobblestone... ogolnie zle wytabowane skrypt 2,5/10 kerpson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 532 Opublikowano 24 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2018 Po co odkopujesz temat ze stycznia :-: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAxee 1 951 Opublikowano 24 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2018 NW jakoś tak (by na pierwszej stronie u mnie iwg) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 598 Opublikowano 24 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2018 command /netheron: set {nether} to true: send "&2Nether Wlaczony!" command /netheroff: set {nether} to false: send "&4Nether Wylaczony!" To nawet nie zadziała Rejszpat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejszpat 378 Opublikowano 28 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2018 W dniu 24.06.2018 o 16:43, KrejzolekPRO napisał: command /netheron: set {nether} to true: send "&2Nether Wlaczony!" command /netheroff: set {nether} to false: send "&4Nether Wylaczony!" To nawet nie zadziała A gdzie trigger: i permission: Uważam że to ma backdoory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knugi 759 Opublikowano 28 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2018 Nie wspominając już o tym: every 1 minute: if {nether.%player%} is 30: remove 1 from {nether.%player} if {nether.%player%} is 0: execute console command "spawn %player%" send "{@koniec}" jakim prawem ma to zadziałać? xD Skrypt wywala błędy przy odpalaniu. Zgłaszam. kerpson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejszpat 378 Opublikowano 29 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2018 (edytowane) 14 godzin temu, knugi napisał: Nie wspominając już o tym: every 1 minute: if {nether.%player%} is 30: remove 1 from {nether.%player} if {nether.%player%} is 0: execute console command "spawn %player%" send "{@koniec}" jakim prawem ma to zadziałać? xD Skrypt wywala błędy przy odpalaniu. Zgłaszam. Pan chyba nie wiem o istnieniu %loop-player% loop all players To troche wygląda na temat z kappą Edytowane 29 czerwca 2018 przez Rejszpat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 301 Opublikowano 29 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2018 Ten temat został przeniesiony do kosza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi