JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 22 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2018 Witam czy dał by ktoś rade napisać mi skrypt na Linie PVP? Chodzi mi o to że przed graczem gdy chce wejść na teren bez pvp podczas gdy ma antylogouta to mu się pojawia ściana. Z góry dzięki i wynagrodzę oczywiście Superką i Naj odp. SirSkPlus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Spooku 3 Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 Z tego co wiem (na temat skryptow) nie jest to mozliwe. Oczywiscie moge sie mylic. Ale jednak polecam zlecic napisanie tego w pluginie komus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 776 Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 7 minut temu, Spooku napisał: Z tego co wiem (na temat skryptow) nie jest to mozliwe. Oczywiscie moge sie mylic. Ale jednak polecam zlecic napisanie tego w pluginie komus. Wszystko jest możliwe, bym to napisał, ale teraz gdy mam %%% we krwi to będzie uciążliwe xD Oczywiście będę potrzebował do tego 'skryptu na antylogout' bo bez tego ani rusz Crevsers 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 599 Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 6 minut temu, knugi napisał: Wszystko jest możliwe, bym to napisał, ale teraz gdy mam %%% we krwi to będzie uciążliwe xD Oczywiście będę potrzebował do tego 'skryptu na antylogout' bo bez tego ani rusz Nie do końca, w skrypcie chyba nadal nie można wysyłać pakietów, chociażby takich które pokażą ową ścianę tylko graczowi, który powinien ją widzieć. LloydPL i Random2178 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 776 Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 2 minuty temu, KrejzolekPRO napisał: Nie do końca, w skrypcie chyba nadal nie można wysyłać pakietów, chociażby takich które pokażą ową ścianę tylko graczowi, który powinien ją widzieć. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! można Random2178 i LloydPL 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 599 Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 1 minutę temu, knugi napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! można A to jednak proszę bardzo Ale gdzie tu jest lokacja? Bez niej ciężko będzie wyświetlić taką linie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 2 minuty temu, knugi napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! można Teraz, KrejzolekPRO napisał: A to jednak proszę bardzo Ale gdzie tu jest lokacja? Bez niej ciężko będzie wyświetlić taką linie Ten kod zamienia dany typ bloku na inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 776 Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 (edytowane) 28 minut temu, KrejzolekPRO napisał: A to jednak proszę bardzo Ale gdzie tu jest lokacja? Bez niej ciężko będzie wyświetlić taką linie No to mnie zaskoczyłeś. Szczerze to nie bawiłem się tym, ale zaraz się tym pobawię i dam edita No i ci powiem, działa ładnie Mam taki kodzik: Spoiler command /xd [<text>]: trigger: send "l:%{lp}% r:%{rp}%" if arg 1 is "l": set {lp} to location of targeted block stop if arg 1 is "p": set {rp} to location of targeted block stop if arg 1 is "loop": if {lp} and {rp} is set: loop blocks within {lp} to {rp}: make player see loop-block as air stop Ustawiłem sobie ścianę, i zmienia dla gracza Teraz tylko przerobić na barrele gdy jest na logout i gotowe ! @bvcz @KrejzolekPRO phi niedowiarki Edytowane 24 stycznia 2018 przez knugi bvcz i Crevsers 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 25 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 17 godzin temu, knugi napisał: No to mnie zaskoczyłeś. Szczerze to nie bawiłem się tym, ale zaraz się tym pobawię i dam edita No i ci powiem, działa ładnie Mam taki kodzik: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ukryj zawartość command /xd [<text>]: trigger: send "l:%{lp}% r:%{rp}%" if arg 1 is "l": set {lp} to location of targeted block stop if arg 1 is "p": set {rp} to location of targeted block stop if arg 1 is "loop": if {lp} and {rp} is set: loop blocks within {lp} to {rp}: make player see loop-block as air stop Ustawiłem sobie ścianę, i zmienia dla gracza Teraz tylko przerobić na barrele gdy jest na logout i gotowe ! @bvcz @KrejzolekPRO phi niedowiarki Czyli dasz rade napisać ? bo ja mam lekki problem własnie z tym żeby się ta ściana pojawiała przed graczem czyli jak setować te bloki ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 776 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 @JanekMaSkrypta_ tak, tylko poproszę twój skrypt na antylogout Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Spooku 3 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 Jednak nie sadze ze to bedzie na tyle wydajne jak plugin knugi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 776 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 @Spooku masz rację. Napisałem ten skrypt, wysłałem na PW (nie chciał publikować tego skryptu, ponieważ swój połączyłem w jeden z jego) i Ci powiem, że jest bardzo nieoptymalny. Przy 100 graczach może powodować straszne lagi (chodzi szczególnie o przesył danych [pakietów], czyli o ping internetu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
JanekMaSkrypta_ 117
Witam czy dał by ktoś rade napisać mi skrypt na Linie PVP? Chodzi mi o to że przed graczem gdy chce wejść na teren bez pvp podczas gdy ma antylogouta to mu się pojawia ściana. Z góry dzięki i wynagrodzę oczywiście Superką i Naj odp.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi