Skocz do zawartości

Metin2 V2 - E-Craft.PL

Nieaktywny
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

yuGURu8.pngN3TRlgd.pngPxvhJeI.pngQ2QMy1F.pngYhOxhgL.png0oHYi1B.pngOS2EeYu.pngwiRMKmz.png

Prezentacja obrazowa zrobiona przez Kitek Art

PS: Naszą specjalizacją nie są prezentacje, lecz robienie serwerów :) Wbij a się przekonasz!

IP Serwera: E-Craft.PL
Tryb: Metin2

Stworzenie serwera kosztowało nas dużo czasu i ponad 1000 zł (maszyna, domeny itp). Oficjalnie prace trwały 4 lata. Serwer jest na podstawie Metin2. Wchodząc na serwer masz do wyboru 4 klasy (w trakcie gry można zmienić u handlarza rożności). Każda klasa ma inne skille i moce cząsteczkowe które ranią stworzenia i graczy zależnie od mapy i miejsca. Serwer zawiera ciekawą główną kampanię (fabułę - misje) oraz dodatkowe przygody ciągle dodawane razem z nowymi otwartymi jak i zamkniętymi mapami. Znajdziesz tu również gildie i wojny odzwierciedlone jak w metinie. Do tego dochodzi wiele opcji handlu, targów (tobułków), szkatułek, lochów, expowisk, miast, poziomów, bronii i wiele więcej. Chcesz wiedzieć więcej ? Czekamy na ciebie 23 grudnia o 16:00 2017 roku w dniu otwarcia serwera! Szykuj się na przygody i bardzo klimatyczną atmosferę świata RPG. Serwer po 4 latach znany jako EvolutionRPG został odnowiony (mapy, kody, styl itp). Staraliśmy się zachować jak najlepszy klimat i stare rzeczy i jednocześnie, aby wszystko było ponad standardy dzisiejszych serwerów. Krew jest blisko! Czekamy!

Edytowane przez Nieaktywny

Jest sporo zbędnych informacji, przykład: " Stworzenie serwera kosztowało nas dużo czasu i ponad 1000 zł (maszyna, domeny itp).  "

A co mnie obchodzi ile pieniędzy daliście w stworzenie serwera? ...

prawdopodobnie wbiję zobaczyć ale wątpię że będę pamiętał.

Edytowane przez piotrus131102

2 godziny temu, KrejzolekPRO napisał:

Z prezentacji nic się nie da wyczytać.

Napisałem, że to nie ja robiłem prezentacje xD Dlatego dodałem opis, ale poetą też nie jestem. My tworzymy serwery RPG nie prezentacje (nasza kiepska strona). Wbij, a się przekonasz o serwerze.

2 minuty temu, US3R . napisał:

dla mnie tworzenie gry w grze jest bez sensu po co robić tryb metin 2 jak za darmo możesz pobrać grę i cieszyć się z oryginalnej rozgrywki XDXD

1. Lepsza Grafika (taka pikselowa ^_^)

2. Nie musisz pobierać metina :v

3. To nie jest dokładna kopia tylko tryb RPG stworzony na jej podstawie poszerzony o wiele nowych epickich przygód i możliwości. Więc to nie jest gra w grze. Bardziej coś oparte na czymś w celu "grania" - "zabawy".

4. Niektórzy grają w minecraft'a i chcieli by zagrać w to z strony minecrafta.

Dobra słaby ze mnie komentator i poeta, ale mniejsza z tym :) Zapraszam na otwarcie 23 grudnia 16:00

3 minuty temu, xN0MANDx napisał:

1. Lepsza Grafika (taka pikselowa ^_^)

2. Nie musisz pobierać metina :v

3. To nie jest dokładna kopia tylko tryb RPG stworzony na jej podstawie poszerzony o wiele nowych epickich przygód i możliwości. Więc to nie jest gra w grze. Bardziej coś oparte na czymś w celu "grania" - "zabawy".

4. Niektórzy grają w minecraft'a i chcieli by zagrać w to z strony minecrafta.

Dobra słaby ze mnie komentator i poeta, ale mniejsza z tym :) Zapraszam na otwarcie 23 grudnia 16:00

1. nie nie sądzę
2. nie mówię że chcę grać, ale taki pomysł dla mnie jest bez sensu
3. ok
4. to moja opinia
5. nie wejdę  :D 

Powiem tak, trochę słabo... po prostu zmodyfikowane mapy, oraz ten sam łatwy exp. (to kwestia gustu, ale nie lubię jak zbyt szybko wchodzą lvle)

Dodawanie statystyk mogło być w Gui w którym np. jak się doda 50 siły i życia to otwiera się kolejne drzewko i z "Wytrzymałość" które jak się doda punkt to daje +1 siłę i +1 życie, moim zdaniem takie coś mogło by być ciekawe.

Idąc dalej do klas. nie podoba mi się to że każda klasa ma te same bronie pff, pójście na banał. to samo z zbrojami.

Umiejętnością przydał by się opis co daje dana umiejętność itp.

I w końcu perełka nad perełkami ... Misje ... Po prostu zabij, pogadaj, zabij, pogadaj, i tak w kółko ...

Serwer 4/10

Dnia 27.12.2017 o 23:34, piotrus131102 napisał:

Powiem tak, trochę słabo... po prostu zmodyfikowane mapy, oraz ten sam łatwy exp. (to kwestia gustu, ale nie lubię jak zbyt szybko wchodzą lvle)

Dodawanie statystyk mogło być w Gui w którym np. jak się doda 50 siły i życia to otwiera się kolejne drzewko i z "Wytrzymałość" które jak się doda punkt to daje +1 siłę i +1 życie, moim zdaniem takie coś mogło by być ciekawe.

Idąc dalej do klas. nie podoba mi się to że każda klasa ma te same bronie pff, pójście na banał. to samo z zbrojami.

Umiejętnością przydał by się opis co daje dana umiejętność itp.

I w końcu perełka nad perełkami ... Misje ... Po prostu zabij, pogadaj, zabij, pogadaj, i tak w kółko ...

Serwer 4/10

Synek przypomnieć ci jak wygląda twój serwer ? Wejdź w portal i bij świnie i czytaj ksiązki i zabijaj dalej świnie.

U mnie przynajmniej są normalne misje: Zbierz składniki, odnajdź to i to, powstrzymaj armie wroga, pokonaj bossa, pogadaj z tym tamtym, odnajdź pomnik, zioła, i serio ? klikac w gui 1000 razy ? Skoro jest po prostu mozliwosc dodania komenda nawet 1000 na raz. #Rak

Po 2 są opisy skilli :) #Noob & Rak

Po 3. U mnie przynajmniej serwer ma sens ^_^

Po 4. Really ? Jak ulepszysz życie to odblokuwuje się wytrzymałość która daje to samo co inny talent zwany obroną ? #Rak Są 4 talenty, 4 skille (ogólnie 16), 2 typy ksiąg wiedzy, dodatkowe skille.

Twoja wypowiedź jest na poziomie 6 latka który strzela focha (jak to każde dziecko w tym wieku) na degrad :)  #Rak & Noob

Czekam na ten twój super zajebisty serw robiony na hostingu i prymitywnymi skryptami na /spawn. #Rak

23 minuty temu, xN0MANDx napisał:

Synek przypomnieć ci jak wygląda twój serwer ? Wejdź w portal i bij świnie i czytaj ksiązki i zabijaj dalej świnie.

U mnie przynajmniej są normalne misje: Zbierz składniki, odnajdź to i to, powstrzymaj armie wroga, pokonaj bossa, pogadaj z tym tamtym, odnajdź pomnik, zioła, i serio ? klikac w gui 1000 razy ? Skoro jest po prostu mozliwosc dodania komenda nawet 1000 na raz. #Rak

Najgłupsze podejście jakie widziałem na tym forum zaraz po użytkowniku na "K". Nie możesz porównywać się do "gorszych", - przynajmniej w twojej opinii, od siebie, jako kontrargument stosując fakt że on ma gorszy serwer czy co innego. To ty masz stworzyć dobry serwer, a nie on. To twój serwer ma interesować graczy, ich nie obchodzi że na innym jest gorzej to lepiej grać tu. W naszym kraju, jak i na tym forum - obowiązuje wolność słowa, do której ty się po części nie stosujesz i zakazujesz innym dojść do słowa, wypowiedzieć własną opinie tylko dlatego że oni mają gorszy serwer? 

Generalnie, według mnie zwyczajnie się boisz normalnie odpowiedzieć - dlaczego? Nie masz jak, zwyczajnie stosujesz stary i idiotyczny trick - nie zrobiłeś/zrobisz lepiej, to się nie wypowiadaj. 
> Żeby ocenić chleb, nie trzeba być piekarzem.

Edytowane przez Vylence

Oh, dopiero teraz zauważyłem. Ślepy jestem, czy co?

Nie mam stworzonych użytkowników tylko z roota wszystko robie
(...)
wlamywal sie na konto moderatora bo on mial * przez lokalne ip

Serwer nie jest godny zaufania, jeśli z takimi problemami się zwracasz na forum i jeszcze się przyznajesz, że łamiesz podstawowe zasady bezpieczeństwa...

Edytowane przez Bielecki

b6q5P5T.png

Ty no ziomek powiedziałeś że dałeś opisy skillom. Jakoś nie widzę może ślepy jestem, nie wiem €-€

btw. Degrada sam chciałem, a jak ty nawet nie wiesz, co się piszę razem a co oddzielnie i stosujesz w questach "ja****dole" RAZEM ;) 

i jestem byłem początkującym skrypterem, w sumie nadal jestem ...

Pozdrawiam serdecznie.

@keebe ma rację huh.

Edytowane przez piotrus131102

Dnia 1.01.2018 o 19:32, piotrus131102 napisał:

b6q5P5T.png

Ty no ziomek powiedziałeś że dałeś opisy skillom. Jakoś nie widzę może ślepy jestem, nie wiem €-€

btw. Degrada sam chciałem, a jak ty nawet nie wiesz, co się piszę razem a co oddzielnie i stosujesz w questach "ja****dole" RAZEM ;) 

i jestem byłem początkującym skrypterem, w sumie nadal jestem ...

Pozdrawiam serdecznie.

@keebe ma rację huh.

Przy wybieraniu klasy skille są opisane #Rak

• 3 tygodnie później...
  • bvcz zmienił(a) tytuł na Metin2 V2 - E-Craft.PL
  • 2 tygodnie później...
  • Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...