Siemaneczko, pomógłby mi ktoś? Nie wiem jak zrobić w skrypcie ,że można brać kit co określony czas. Gdyż chcę zrobić swoją komendę zamiast używać kitów z essentialsa (dodatkowo aby pisało ile trzeba jeszcze odczekać ,aby móc go wziąść)
command /zestawy [<text>]:
aliases: ekit,kits,eq,essentials:kit,essentials:kits,essentials:ekit,essentials:ekits,kit,
trigger:
if argument 1 is not set:
set {zestawy:%player%:Otwiera} to true
wait a tick
open chest with 3 row named " &8✹ &cZestawy &8✹" to player
loop 27 times:
format slot loop-number -1 of players with 1 black stained glass pane named "&8✹&c&lOnlyskill.pl&8✹" to close
if arg 1 is "drewno":
format slot 10 of player with log named "&8✹ &6&lDREWNO &8✹" with lore "&8» &7Zestaw drewno." to close then run [make player execute command "/kit drewno"]
if arg 1 is "enderchest":
format slot 12 of player with ender chest named "&8✹ &6&lENDERCHEST &8✹" with lore "&8» &7Zestaw enderchest." to close then run [make player execute command "/kit enderchest"]
if arg 1 is "start":
format slot 14 of player with iron sword named "&8✹ &6&lSTART &8✹" with lore "&8» &7Zestaw start." to close then run [make player execute command "/kit start"]
if arg 1 is "vip":
format slot 16 of player with diamond sword named "&8✹ &6&lVIP &8✹" with lore "&8» &7Zestaw vip." to close then run [make player execute command "/kit vip"]
set {zestawy:%player%:Otwiera} to false
on right click:
if {zestawy:%player%:Otwiera} is true:
cancel event
Pytanie
PiTeKLive 19
Siemaneczko, pomógłby mi ktoś? Nie wiem jak zrobić w skrypcie ,że można brać kit co określony czas. Gdyż chcę zrobić swoją komendę zamiast używać kitów z essentialsa (dodatkowo aby pisało ile trzeba jeszcze odczekać ,aby móc go wziąść)
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi