Nieaktywny Opublikowano 17 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2017 Witam, Nie wiem, jak zrobić, że gdy gracz wpisze jakąkolwiek komendę, to wykona się dana czynność (jaki jest na to event?). Czekam na pomoc, Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cymies 10 Opublikowano 17 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2017 on command: Ozelot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SirGeorge 70 Opublikowano 18 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2017 on command "/spawn": send "&aJesteś na spawnie!" Ozelot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 18 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2017 on command: # + np. warunek if command is "komenda": send "OK!" to the player Ozelot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 18 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2017 To wiem, lecz mi chodzi żeby było bez podawania poszczególnej komendy, tylko aby odnosiło się do wszystkich komend. Na przykład: Gdy gracz wpisze jakąkolwiek komendę, da mu kicka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 18 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2017 on command: kick player due to "won" Ozelot i kapi. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 18 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2017 5 godzin temu, Ozelot napisał: To wiem, lecz mi chodzi żeby było bez podawania poszczególnej komendy, tylko aby odnosiło się do wszystkich komend. Na przykład: Gdy gracz wpisze jakąkolwiek komendę, da mu kicka. To usuń warunek. Ozelot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 19 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2017 20 godzin temu, LloydPL napisał: on command: kick player due to "won" Zrobiłem na tej zasadzie to wywaliło serwer LloydPL i Peridot 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
Witam,
Nie wiem, jak zrobić, że gdy gracz wpisze jakąkolwiek komendę, to wykona się dana czynność (jaki jest na to event?).
Czekam na pomoc,
Pozdrawiam.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi