dzoku1 0 Opublikowano 14 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2017 Przedmiotem do sprzedania jest : Plugin na gildie Opis: Profesjonalny plugin na gildie Oczekiwana cena: Do uzgodnienia na TeamSpeak'u [Wstępna cena to 50zł, TS: 87.98.235.38:31950] Czym wyróżnia się mój plugin: - Brakiem błędów - Rozbudowanym configiem - Pełna konfiguracja wiadomości - System efektów - Możliwość powiększania limitu członków w gildii - Startowa ochrona gildii po założeniu - Tab na bungeecord'a Kilka ssów: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 599 Opublikowano 14 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2017 Plugin jest Itachiego i w sumie wiem, że go znasz dobrze, ale skoro plugin jest jego - to zgoda również powinna być. A po za tym funnyguilds oferuje bardzo podobne gildie. Peridot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzoku1 0 Opublikowano 14 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2017 (edytowane) ehh od razu mówię to nie gildie itachiego jeśli masz wątpliwości wejdź na tsa Edytowane 14 listopada 2017 przez dzoku1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 599 Opublikowano 14 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2017 Teraz, dzoku1 napisał: ehh od razu mówię to nie gildie itachiego jeśli masz wątpliwości wjedź na tsa No wiadomości, tablista to takie jak na kithc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzoku1 0 Opublikowano 14 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2017 1 minutę temu, dzoku1 napisał: ehh od razu mówię to nie gildie itachiego jeśli masz wątpliwości wjedź na tsa Wiem ale to nie kithc a kolorystyka która jest na kithc jest moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooniks 347 Opublikowano 15 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2017 Słabe, i zły dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varter 65 Opublikowano 15 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2017 bez sensu... Są funnyguildsy, to poco robić coś podobnego? Ja rozumiem, że chcę mój serwer mieć oryginalny, więc robie swoje, ale żeby to sprzedawać? Bezsensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooniks 347 Opublikowano 15 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2017 Czym wyróżnia się mój plugin: - Brakiem błędów - Rozbudowanym configiem - Pełna konfiguracja wiadomości - System efektów - Możliwość powiększania limitu członków w gildii - Startowa ochrona gildii po założeniu - Tab na bungeecord'a emm wszystko to co funnyguilds, wystarczy dodac "fgAddonEffects" i tyle może gdyby plugin był pod redisa lub mongo to byłoby warto go kupić, ale bez sensu, niczym sie nie wyróżnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzoku1 0 Opublikowano 15 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2017 (edytowane) Dnia 15.11.2017 o 14:06, Varter napisał: bez sensu... Są funnyguildsy, to poco robić coś podobnego? Ja rozumiem, że chcę mój serwer mieć oryginalny, więc robie swoje, ale żeby to sprzedawać? Bezsensu. Raz fg sa slabo wydajne przy dużej ilości graczy a dwa to ma sens jeśli ktoś np. kupi będzie mieć free aktualizacje a mam dużo pomysłów na aktualizacje. Dnia 15.11.2017 o 15:13, yooniks napisał: Czym wyróżnia się mój plugin: - Brakiem błędów - Rozbudowanym configiem - Pełna konfiguracja wiadomości - System efektów - Możliwość powiększania limitu członków w gildii - Startowa ochrona gildii po założeniu - Tab na bungeecord'a emm wszystko to co funnyguilds, wystarczy dodac "fgAddonEffects" i tyle może gdyby plugin był pod redisa lub mongo to byłoby warto go kupić, ale bez sensu, niczym sie nie wyróżnia no spoko ale zaczynając plugin jest bez żadnej bazy danych bo plugin jest dopiero rozwijany wiec ;P Edytowane 28 listopada 2017 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooniks 347 Opublikowano 16 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2017 9 godzin temu, dzoku1 napisał: Raz fg są chuj*wo wydajne przy dużej ilości graczy a dwa to ma sens jeśli ktoś np. kupi będzie mieć free aktualizacje a mam dużo pomysłów na aktualizacje. no spoko ale zaczynając plugin jest bez żadnej bazy danych bo plugin jest dopiero rozwijany wiec ;P W takim razie jak jest bez bazy to funnyguilds jest lepsze. I nie, fg nie wysiada przy wiekszej ilosci osob, kod ma dobry, zapis do mysql, jest pelno serwerow ktore uzywaja funnyguilds, np: mc.ench.pl - ma po 200 graczy, w piatek start pewnie bedzie 300-400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzoku1 0 Opublikowano 16 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2017 14 godzin temu, yooniks napisał: W takim razie jak jest bez bazy to funnyguilds jest lepsze. I nie, fg nie wysiada przy wiekszej ilosci osob, kod ma dobry, zapis do mysql, jest pelno serwerow ktore uzywaja funnyguilds, np: mc.ench.pl - ma po 200 graczy, w piatek start pewnie bedzie 300-400 Może tak żadnego zapisu nie ma bo co dopiero zacząłem pisać plg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 599 Opublikowano 16 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2017 2 minuty temu, dzoku1 napisał: Może tak żadnego zapisu nie ma bo co dopiero zacząłem pisać plg? Plugin ewidentnie nie jest twój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzoku1 0 Opublikowano 16 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2017 Jeśli mi to udowodnisz to się z tobą zgodzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooniks 347 Opublikowano 17 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2017 9 godzin temu, dzoku1 napisał: Może tak żadnego zapisu nie ma bo co dopiero zacząłem pisać plg? To na kij go sprzedajesz jak nie ma zadnego zapisu? Podumowując temat: plugin nie ma żadnego zapisu do bazy mysql,sqlite czy chociaz .yml, wiec po wylaczeniu serwera wszystkie dane takie jak gildie itd. znikają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 599 Opublikowano 17 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2017 1 minutę temu, yooniks napisał: To na kij go sprzedajesz jak nie ma zadnego zapisu? Podumowując temat: plugin nie ma żadnego zapisu do bazy mysql,sqlite czy chociaz .yml, wiec po wylaczeniu serwera wszystkie dane takie jak gildie itd. znikają. Ma zapis mysql, nie rozumiem dlaczego autor sie sprzecza, ze nie sa to gildie z kithc pisane przez @Itachistudio, skoro funkcje, kolorystyke, tab maja identyczny. W takim razie, skoro sa twoje podasz nam kod, ktory odpowiada za liste czlonkow online na tabliscie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooniks 347 Opublikowano 17 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2017 3 minuty temu, KrejzolekPRO napisał: Ma zapis mysql, nie rozumiem dlaczego autor sie sprzecza, ze nie sa to gildie z kithc pisane przez @Itachistudio, skoro funkcje, kolorystyke, tab maja identyczny. W takim razie, skoro sa twoje podasz nam kod, ktory odpowiada za liste czlonkow online na tabliscie? 9 godzin temu, dzoku1 napisał: Może tak, żadnego zapisu nie ma bo po co, dopiero zacząłem pisać plg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzoku1 0 Opublikowano 18 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2017 Dnia 17.11.2017 o 07:05, KrejzolekPRO napisał: Ma zapis mysql, nie rozumiem dlaczego autor sie sprzecza, ze nie sa to gildie z kithc pisane przez @Itachistudio, skoro funkcje, kolorystyke, tab maja identyczny. W takim razie, skoro sa twoje podasz nam kod, ktory odpowiada za liste czlonkow online na tabliscie? Ja naprawdę nie wiem gdzie ty widzisz te same funkcje no ale dobra. 1. Tab jest taki sam jak na kithc bo może jak byłem administratorem u itachiego i to są moje pomysły. 2. Na kithc się nie wyświetla za ile godzin wygasa ochrona gildii "/g info" 3. Kithc nie ma efektów gildyjnych "g efekt" jak i sie nie wyświetlają na "/ginfo" 4. Nie ma tam też limitu członków w gildii "/g limit" Jeśli masz dalej jakieś wątpliwości zapraszam na ts'a dzięks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LloydPL 436 Opublikowano 18 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2017 50 zł za nieskończony plugin i bez gwarancji że zostanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzoku1 0 Opublikowano 18 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2017 46 minut temu, LloydPL napisał: 50 zł za nieskończony plugin i bez gwarancji że zostanie? Jutro może go już skończę a potem będę dodawał nowości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek01 10 Opublikowano 21 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2017 (edytowane) Dnia 15.11.2017 o 21:32, dzoku1 napisał: Raz fg są chuj*wo wydajne przy dużej ilości graczy a dwa to ma sens jeśli ktoś np. kupi będzie mieć free aktualizacje a mam dużo pomysłów na aktualizacje. no spoko ale zaczynając plugin jest bez żadnej bazy danych bo plugin jest dopiero rozwijany wiec ;P Nie chce się z toba bić na słowa ale powiem ci tyle te twoje Gildie przy fg mogą ssać. A tak BTW może powiesz co w nich jest tak chu**we? Edytowane 21 listopada 2017 przez Killerek01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi