gnomsy 53 Opublikowano 31 października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 października 2017 Potrzebuję skryptu który mi skróci komendę z /pet select na /pety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 31 października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 października 2017 on command /pety: execute player command "/pety select" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomsy 53 Opublikowano 31 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 października 2017 1 godzinę temu, Lloyd PL napisał: on command /pety: execute player command "/pety select" nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 31 października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 października 2017 (edytowane) command /pety: trigger: execute player command "/pet select" Edytowane 31 października 2017 przez Lloyd PL gnomsy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 31 października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 października 2017 on command "pety": execute player command "pety select" Teraz, Lloyd PL napisał: command /pety: trigger: execute player command "/pety select" Jak to ma działać jak robisz skryptem komendę pety? gnomsy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 31 października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 października 2017 1 minutę temu, jaku49 napisał: on command "pety": execute player command "pety select" Jak to ma działać jak robisz skryptem komendę pety? no jak robie skryptem komende pety i executuje pety select to jak ma nie działać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 31 października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 października 2017 30 minut temu, Lloyd PL napisał: no jak robie skryptem komende pety i executuje pety select to jak ma nie działać? Nie będzie wtedy argumentu select... bo robisz komende skryptem czyli tylko /pety bez argumentu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 31 października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 października 2017 1 minutę temu, jaku49 napisał: Nie będzie wtedy argumentu select... bo robisz komende skryptem czyli tylko /pety bez argumentu nie pisał że chciał argument Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DiamentowyPL 8 Opublikowano 31 października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 października 2017 on command "pety": cancel event execute player command "pet select" O to ci chyba chodziło gnomsy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 31 października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 października 2017 command /pety: trigger: execute player command "pet select" gnomsy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gnomsy 53
Potrzebuję skryptu który mi skróci komendę z /pet select na /pety
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi