Skocz do zawartości
  • 0

Nauka pisania pluginów.

Cymies
 Udostępnij

Pytanie

Cześć, chciałbym zacząć uczyć się pisać pluginy, ale mam kilka pytań. Wiem, że edukacje trzeba zacząć od javy, lecz nie wiem skąd czerpać wiedzę, zatem pierwsze pytanie brzmi skąd mam się uczyć javy?

Drugie natomiast ile zajmie te kształcenie? Z góry dzięki.

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
9 minut temu, Lloyd PL napisał:

Wcale nie trzeba ;) Oglądaj poradniki na yt Kamilkime, nie wszystkie, nauczysz się tego co trzeba i później sam będziesz widział możliwości skrócenia kodu

7 minut temu, KrejzolekPRO napisał:

javastart.pl

to teraz juz nwm co robic xd

• 0

Podstawy javy najpierw sie poucz

Ja javy się uczyłem z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Czyli javastart.pl

A potem pouczyłem się z yt bukkita troszkę. Polecam Kamilkime. Potem jak się naucz podstaw (tak do 20 odcinka) to możesz za pomocą jd-gui potrzeć kody więszych pluginów

i czerpać z nich wiedze. Ale oczywiscie nie przepisywac tak samo bo to nie ma sensu :P

• 0
5 minut temu, SKsteiner napisał:

Podstawy javy najpierw sie poucz

Ja javy się uczyłem z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Czyli javastart.pl

A potem pouczyłem się z yt bukkita troszkę. Polecam Kamilkime. Potem jak się naucz podstaw (tak do 20 odcinka) to możesz za pomocą jd-gui potrzeć kody więszych pluginów

i czerpać z nich wiedze. Ale oczywiscie nie przepisywac tak samo bo to nie ma sensu :P

to samo mu powiedziałem na Teamspeaku :bezkappy: ale bardziej szegółowo :D

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...