gnomsy 53 Opublikowano 21 października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 października 2017 Witam. Napisze mi ktoś skrypt, że za 10 diaxów można kupić rangę VIP? Gdy gracz nie ma wystarczającej ilości - ma być wiadomość. Dzięki daje lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kewin7 42 Opublikowano 21 października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 października 2017 (edytowane) command: /kupvip (Tab)trigger: (Tab)(tab)if player has 10 diamonds: (Tab)(tab)execute console command "pex user %player% vip" (Tab)else: (Tab)(tab)Cancel event: (Tab)(tab)send "Nie masz wystarczajaca diamentow" Mam nadzieje ze pomoglem (trzeba wytabowac!) Ps. Nie testowalem Edytowane 21 października 2017 przez Kewin7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 21 października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 października 2017 3 godziny temu, Kewin7 napisał: command: /kupvip (Tab)trigger: (Tab)(tab)if player has 10 diamonds: (Tab)(tab)execute console command "pex user %player% vip" (Tab)else: (Tab)(tab)Cancel event: (Tab)(tab)send "Nie masz wystarczajaca diamentow" Mam nadzieje ze pomoglem (trzeba wytabowac!) Ps. Nie testowalem Po co Ci jest cancel event, lol? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 22 października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 października 2017 command /vip: trigger: if player has 10 diamond: execute console command "pex user %player% group set vip" send "&cPomyslnie zakupiono range VIP!" else: send "&cNie masz wystarczajacej liczby diamentow. (10)" gnomsy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 STEINER 60 Opublikowano 22 października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 października 2017 4 minuty temu, Rejszpat napisał: command /vip: trigger: if player has 10 diamond: execute console command "pex user %player% group set vip" send "&cPomyslnie zakupiono range VIP!" else: send "&cNie masz wystarczajacej liczby diamentow. (10)" Spoko ale gdzie remove 10 diamonds? lel... gnomsy i Rejszpat 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 22 października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 października 2017 (edytowane) function vip(nick: player): if player has 10 diamond: execute console command "pex user %{_nick}% group set vip" send "&aPomyslnie przyznano range!" remove 10 diamond from player else: send "&cNie masz wystarczajacej ilosci diamentow!" to {_nick} command /vip: trigger: vip(player) Dobra jak tamto mi nie wyszło to już użyłem function Edytowane 22 października 2017 przez Rejszpat gnomsy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomsy 53 Opublikowano 22 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 października 2017 9 minut temu, Rejszpat napisał: function vip(nick: player): if player has 10 diamond: execute console command "pex user %{_nick}% group set vip" send "&aPomyslnie przyznano range!" remove 10 diamond from player else: send "&cNie masz wystarczajacej ilosci diamentow!" to {_nick} command /vip: trigger: vip(player) 2 błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 22 października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 października 2017 command /kupvip: trigger: if player has 10 diamonds: execute console command "pex user %player% group set Vip" remove 10 diamonds from player send "&aKupiles vipa" stop else: send "&cNie masz 10 diamentow" stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 22 października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 października 2017 Jaką masz wersje Skript i jakie błędy @gnomsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gnomsy 53
Witam. Napisze mi ktoś skrypt, że za 10 diaxów można kupić rangę VIP? Gdy gracz nie ma wystarczającej ilości - ma być wiadomość. Dzięki daje lajka
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi