Addiss9 44 Opublikowano 16 października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 Jak na stronkę www zrobic statystyki z funnyguilds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 16 października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 W configu dajesz zapis do mysql i potem na stronie zapytaniem PHP otrzymujesz wynik bopke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 16 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 A bardziej dokładniej ;* bo jestem początkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 16 października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 Co Ci potrzebne? HTML, PHP html - musisz oprawic graficznie te statystyki... Php- musisz wyciagnac informacje z bazy danych. Podlaczenie fg do mysql nie powinno stanowic problemu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 16 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 Byczek a masz może już gdzieś kod ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 STEINER 60 Opublikowano 16 października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 8 minut temu, Addiss9 napisał: Byczek a masz może już gdzieś kod ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 16 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 Ale tutaj jest tylko pokazane A nie wyjaśnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzczureK 10 Opublikowano 17 października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 października 2017 (edytowane) Podrzucam kod mojej banlisty, którą można przerobić na właśnie takie statystyki.Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jest dosyć późna dla mnie pora, więc mogę Ci to objaśnić jutro - co jest do zmiany. @EDIT: Przeglądając moje stare posty, wkradł się błąd - podwójnie powtórzyłem funkcję try oraz catch. Edytowane 16 lutego 2018 przez SzczureK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Addiss9 44
Jak na stronkę www zrobic statystyki z funnyguilds
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi