Hetmon 3 Opublikowano 9 września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 września 2017 Witam, jestem w stanie zasponsorować oryginalny serwer MC, który będzie się wyróżniał. Czego oczekuję: -Stałego kontaktu -Dojrzałości -Gotowego projektu Co oferuję: -Całkowitą regulacje wszystkich płatności. (wliczamy w to reklamę etc.) Dodam również, że sponsoruję serwer czysto pod zarobek, jeżeli chcesz otworzyć serwer na 50 slotów to proszę nie zawracaj mi głowy i nie składaj swojej oferty. Wszelkie oferty proszę składać w temacie. Pozdrawiam, Hetmon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 9 września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 września 2017 Czarno to wiedzę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hetmon 3 Opublikowano 9 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 września 2017 @Kuba_2003TV Co jest powodem twoich wahań? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 9 września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 września 2017 20 minut temu, Hetmon napisał: @Kuba_2003TV Co jest powodem twoich wahań? 2 posty, brak reputacji, świeżak.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hetmon 3 Opublikowano 9 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 września 2017 @Kuba_2003TV A cóż to ma do rzeczy? Jeżeli ktoś jest zainteresowany moją usługą to się ze mną skontaktuje, porozmawia i oceni czy podejmie współprace. Nie ma potrzeby zostawania "GURU" forum z 1000000 postami. Także twój komentarz w tym temacie jest zbędny Jakubie DaltonEZ, LloydPL i Helczyk 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 301 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Ile jesteś w stanie dać na start serwera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByczekTV 95 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Powiedz mi, czy Ty zamierzasz płacić na serwer czyiś, czy oferujesz mu serwer na twoim vpsie (bo tego nie uwzględniłeś) Ja chcę, ale ja chcem serfer izihace na modah kture dajom drop +99% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanNiedzwiadek 170 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Ah, te śmieszne ironie i sarkazmy... Wyjaśnie dla każdego kto jeszcze nie wie - koleś płaci wam za serwer, a w zamian zyski z niego zabiera dla siebie. (oczywiście nie polecam tego układu lol, to po prostu wykorzystywanie czyjejś kreatywności dając jedynie swój żałosny wkład w postaci kilku złotówek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hetmon 3 Opublikowano 15 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 @PanNiedzwiadek Oczywiście, że robię to w celach zarobkowych, ale nie wykluczam płacenia twórcy projektu (oczywiście jeżeli serwer zarobi z odpowiednią nadwyżką). Szacunek dla Ciebie za brak gimnazjum w głowie . @Nioo Proszę, skontaktuj się ze mną poprzez prywatną wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 28 września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 września 2017 (edytowane) Nie polecam, układ w 100% nie opłacalny dla właściciela serwera. A serwery robione tylko na zarobek to shitowe serwery. Edytowane 28 września 2017 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikerekks 0 Opublikowano 6 października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 października 2017 ts.newpvp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi