iOshawott 0 Opublikowano 17 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2017 (edytowane) Witam potrzebuje odpowiedzi na pewne pytanie, nigdzie nie znalazłem dobrej odpowiedzi na nie... Jaki skrypt byłby dobry na stworzenie niezniszczalnych setów? Czy może zamiast skryptu lepszy byłby plugin? Jaki? -------- Oraz jaki dodatek do skrypta dodaje event "on any move" ? [ROZWIĄZANE - "on any movement" przy skquery] Edytowane 17 sierpnia 2017 przez iOshawott Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 17 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2017 2 minuty temu, iOshawott napisał: Oraz jaki dodatek do skrypta dodaje event "on any move" ? SkQuery rudyxd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 iOshawott 0 Opublikowano 17 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2017 Teraz, Ixidi napisał: SkQuery mam skquery i niestety pisze mi, że czegoś takiego nie ma Zbyt stara wersja skquery? mogę bez problemu wgrać najnowszą wersję skquery i skripta na serwer 1.7.10 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 17 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2017 Sprobuj "on any movement:", jesli nie zadziala wgraj WildSkript, on dodaje na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 iOshawott 0 Opublikowano 17 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2017 4 minuty temu, Ixidi napisał: Sprobuj "on any movement:", jesli nie zadziala wgraj WildSkript, on dodaje na 100%. o! On any movement działa dziękuję bardzo, to druga część mojego problemu rozwiązana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 17 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2017 On any movement: Repair player's helmet Chyba wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 17 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2017 on damage: victim is a player: add 1 to {_dam::%victim%} {_dam::%victim%} >= 10: repair victim's helmet repair victim's chestplate repair victim's leggings repair victim's boots clear {_dam::%victim%} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 18 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2017 Po co on any movement jak istnieje enchant Unbreakable? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 iOshawott 0 Opublikowano 18 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2017 4 godziny temu, Lloyd PL napisał: Po co on any movement jak istnieje enchant Unbreakable? Ale on chyba nie działa na 1.7.10 ? 13 godzin temu, Quaczi napisał: On any movement: Repair player's helmet Chyba wszystko jasne Chodzi mi o sytuację gdy gracz przykładowo ma miecz sharpness 2000 i jak kogoś uderzy w skórzanym secie to żeby go nie zniszczyło a to chyba przed tym nie uchroni ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 18 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2017 on join: while player is online: repair player's helmet repair player's chestplate repair player's leggings repair player's boots Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szymonjjay 29 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2017 Miałem kiedyś plugin na niezniszczalne itemy, i po sprawdzeniu skryptem jake było zużycie tych itemkow to wyskoczyło mi "-1" więc tak pomyślałem: on damage: set durability of victim's helmet to -1 set durability of victim's chesplate to -1 set durability of victim's leggings to -1 set durability of victim's boots to -1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2017 Dnia 18.08.2017 o 12:23, iOshawott napisał: Ale on chyba nie działa na 1.7.10 ? Działa ;---; Użycie: /give McKoxu minecraft:diamond_chestplate 1 0 {Unbreakable:1b} Ta komenda daje diamentowy napierśnik który jest niezniszczalny iOshawott 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 iOshawott 0 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2017 4 godziny temu, McKoxu napisał: Działa ;---; Użycie: /give McKoxu minecraft:diamond_chestplate 1 0 {Unbreakable:1b} Ta komenda daje diamentowy napierśnik który jest niezniszczalny Jesteś Bogiem : p szukałem tego od dobrych kilku miesięcy ;p było takie coś w all u want ale się cofało, tu działa git, danke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
iOshawott 0
Witam potrzebuje odpowiedzi na pewne pytanie, nigdzie nie znalazłem dobrej odpowiedzi na nie...
Jaki skrypt byłby dobry na stworzenie niezniszczalnych setów? Czy może zamiast skryptu lepszy byłby plugin? Jaki?
--------
Oraz jaki dodatek do skrypta dodaje event "on any move" ? [ROZWIĄZANE - "on any movement" przy skquery]
Edytowane przez iOshawottOdnośnik do komentarza
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi