Impression 139 Opublikowano 12 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2017 Proponowałem to kiedyś za czasów zarządu Proponuję zakupić plugin na notatki (tylko 25 zł) i umożliwić moderatorom dodawania ich do postów. Dzięki temu moderatorzy nie będą musieli edytować i kolorować postów, oraz podpisywać się. Link do pluginu: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Spoiler @Michma1707 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 12 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2017 +++ na spigot.pl się sprawdza, bardzo dobre rozwiązanie Norbi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InuXPvP 91 Opublikowano 12 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2017 Jestem za, jest to genialne Norbi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1 014 Opublikowano 12 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2017 Oczywiście za; może w końcu to wejdzie Norbi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 12 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2017 To ja mam dwa takie małe pytania. Kto za to zapłaci? Czy jest wersja na IPB4? To co jest podane w temacie jest na IPB3. ale jeśli chodzi o propozycje to jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 12 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2017 Jestem za żeby administracja się nie męczyła xD Norbi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jqmey Opublikowano 28 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2018 Ze względu na brak odpowiedzi od dłuższego czasu odświeżam, @Libter @Ewald @Ixidi jak będzie z tą propozycją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 29 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2018 (edytowane) Z tego co wiem jest nowa wersja Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!.na tak Edytowane 29 stycznia 2018 przez Vylence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewald Opublikowano 1 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2018 Zaakceptowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi