gnomsy 53 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 Skrypt na tęczowy nick. Komenda /random włącza oraz wyłącza opcję Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Działanie skryptu: Za każdym razem gdy gracz coś napisze to jego literki mają różne kolorki Myślę, że takiego skryptu jeszcze nie było Pozdrawiam! knugi, BoeingC135, Peridot i 2 innych 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoeingC135 26 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 Fajny skrypcik gnomsy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 Bardzo fajny skrypcik gnomsy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahbros 11 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 Mi się podoba gnomsy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByczekTV 95 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 Powiem szczerze, że w miarę fajny, i pomysłowy skrypcik przyda się dla rangi typu vip gnomsy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomsy 53 Opublikowano 25 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 1 minutę temu, ByczekTV napisał: Powiem szczerze, że w miarę fajny, i pomysłowy skrypcik przyda się dla rangi typu vip No tak Ja tego użyję w sklepie lobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 Ja użyję kodu tego skryptu do stworzenia trochę lepszej komendy /nick ;D gnomsy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1 014 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 Ale trochę nieładnie gnomsy; zawiodłem się na tobie (tym bardziej, że mój skrypt na czat już w zasadzie wychodzi, :V). Skrypt oczywiście dobry, bo wiem, kto go pisał gnomsy i Usunięty#3468 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#3468 229 Opublikowano 26 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2017 10 godzin temu, PoweredDragon napisał: Ale trochę nieładnie gnomsy; zawiodłem się na tobie (tym bardziej, że mój skrypt na czat już w zasadzie wychodzi, :V). Skrypt oczywiście dobry, bo wiem, kto go pisał ty mu go napisales? XDD @gnomsy myslalem, ze skonczyles z sk i bierzesz sie za jave gnomsy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomsy 53 Opublikowano 26 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2017 @PoweredDragon mi go napisał jednak ja go trochę inaczej zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 598 Opublikowano 26 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2017 Bardzo fajny skrypt! Autorski i wgl. @gnomsy TS! gnomsy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomsy 53 Opublikowano 26 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2017 2 godziny temu, KrejzolekPRO napisał: Bardzo fajny skrypt! Autorski i wgl. @gnomsy TS! Jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 717 Opublikowano 26 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2017 Fajne, fejne gnomsy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diszeej 1 Opublikowano 26 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2017 Godny polecenia, dam na range premium, na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 26 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2017 Ciekawy skrypcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomsy 53 Opublikowano 26 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2017 Dzięki wszystkim za opinie, ale główne podziękowania dla @PoweredDragon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knugi 759 Opublikowano 26 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2017 Nie ładnie, nie ładnie Taki skrypt już był ale inny troszeczkę Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ale + za chęci i ładny kodzik gnomsy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1 014 Opublikowano 26 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1 014 Opublikowano 26 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi