SzlugPL 2 Opublikowano 24 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 dało by rade teki plugin zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateuszeqq13212 18 Opublikowano 24 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 Polecam to zrobic w skrypcie lub pluginem chestcommands. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 24 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 19 minut temu, mateuszeqq13212 napisał: Polecam to zrobic w skrypcie lub pluginem chestcommands. A jak on np. nie ma pluginu skript (choć pewnie ma) to co ma zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzlugPL 2 Opublikowano 24 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 mam te 2 pluginy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzlugPL 2 Opublikowano 24 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 ale wole jakiś plugin/lub napisanie pluginu tylko jest problem że chcem darmowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 24 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 35 minut temu, SzlugPL napisał: ale wole jakiś plugin/lub napisanie pluginu tylko jest problem że chcem darmowy... Wymagania masz naprawdę duże, tworzysz autorski pomysł (ten jest kradziony z innego serwera) i chcesz żeby ktoś ci go napisał za darmo? W takich przypadkach wynajmuję się programistę, któremu zleca się napisanie i następnie płaci mu się za to Usunięty#3468 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzlugPL 2 Opublikowano 24 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 @KrejzolekPROa znasz jakiegoś który w maiare tatnio by wzioł za to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 24 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 24 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 57 minut temu, SzlugPL napisał: @KrejzolekPROa znasz jakiegoś który w maiare tatnio by wzioł za to? Jak chcesz w pluginie to @Wizzard, a jak w skrypcie to, np. Ja, ostatnio bardzo dużo rzeczy robiłem na zamówienie i zawsze wywiązywałem się z tego. Od razu mówię, że ja wezmę w zależności od tego co potrzebujesz, od 30-100. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymoonDev 21 Opublikowano 29 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2017 Wstaw zdjecia od nowa, bo wygasly - moze pomoge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SzlugPL 2
dało by rade teki plugin zrobić?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi