Rabby 11 Opublikowano 11 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2017 Witam, czy ktoś wie jak zrobić skrypt który co sek zabiera mi 0,5 serduszka? Daje naj i (+) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bopke 359 Opublikowano 11 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2017 every second: loop all players: if players name is "nick": damage player by 0.5 hearts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rabby 11 Opublikowano 11 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2017 Teraz, bopke napisał: every second: loop all players: if players name is "nick": damage player by 0.5 hearts Ale chodzi mi bo robie skrypt na krwawienie i żeby danej osobie zmienne sb ogarne tylko chodzi mi o to krwawienie a tu u ciebie loop all players Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 11 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2017 every second: loop all players: if {krwawienie::%loop-player%} is true: damage loop-player by 0.5 hearts loop all players sprawdza wszystkich graczy, ważna jest 2 linia która określa co zrobić gdy już mamy wszystkich zaznaczonych, druga linia określa że odznaczamy tych których zmienna jest false a tym z true zadajemy obrażenia Rabby 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bopke 359 Opublikowano 11 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2017 (edytowane) every second: loop all players: if {krwawienie::%loop-player%} is true: damage loop-player by 0.5 hearts Edytowane 11 czerwca 2017 przez bopke Rabby 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 11 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rabby 11
Witam, czy ktoś wie jak zrobić skrypt który co sek zabiera mi 0,5 serduszka?
Daje naj i (+)
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi