sworip 50 Opublikowano 15 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2017 Witam! Mam problem w podajże 16 linijce kod: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bahbros 11 Opublikowano 15 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2017 14 minut temu, sworip napisał: Witam! Mam problem w podajże 16 linijce kod: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Masz podwojony nawias na końcu w 16 linijce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 15 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2017 7 minut temu, Bahbros napisał: Masz podwojony nawias na końcu w 16 linijce Jak się nie znasz to nie pisz {kasa::{p.owner.%arg 1%}} Popatrz na te nawiasy ;)) A co do skryptu to.. Mam wyczarować problem? Skąd ja mam wiedzieć co nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 15 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 maja 2017 is not an entity type sorry zapomniałem że jest error xd kappa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 15 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2017 1 minutę temu, sworip napisał: is not an entity type sorry zapomniałem że jest error xd kappa Weź w konsoli wpisz /sk reload nazwa i wyślij tutaj cały log Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 15 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 maja 2017 4 minuty temu, ByczekTV napisał: Weź w konsoli wpisz /sk reload nazwa i wyślij tutaj cały log [14:29:35 ERROR]: '{kasa::{p.owner.%arg 1%}}' is not an entity type (sklep.sk, line 1282: add {p.cena.%arg 1%} to {kasa::{p.owner.%arg 1%}}') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bopke 359 Opublikowano 15 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! zapomniałeś w 16 linijce opakować wewnętrzną zmienną w procenty, teraz powinno być dobrze. sworip 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 15 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 maja 2017 1 minutę temu, bopke napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! zapomniałeś w 16 linijce opakować wewnętrzną zmienną w procenty, teraz powinno być dobrze. Wielkie dzięki! plusik i najlepsza odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kurotsuwa 149 Opublikowano 15 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sworip 50
Witam! Mam problem w podajże 16 linijce
kod: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi