KazzDragon 5 Opublikowano 5 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2017 Jak w temacie mam problem - aby 1 gracz widział blok, a drugi mógł by przez niego przechodzić i by go nie widział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KodziaK 30 Opublikowano 5 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2017 Podłączam się pod pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bopke 359 Opublikowano 5 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2017 Wymagałoby to z tego co wiem manipulacji pakietami wysyłanymi do gracza, czego skript nie umie. Potrzebny byłby do tego plugin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 5 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2017 (edytowane) Huh. Coś się da wymyślić Lokacje ustawiasz w różne sposoby; jeśli dasz radę, to zrób kod sam, jak nie, to opisz dokładnie kiedy i pod jakimi warunkami ma to działać every 15 ticks: set {_loc} to location at 100, 100, 100 block is air: loop all players: loop-player has permission "block.przejdz": make loop-player see block as air permanently make loop-player see block as stone permanently restore updates to block for loop-player restore all updates stop make loop-player see block as stone permanently restore updates to block for loop-player restore all updates {loc::%loop-player%} is not location of loop-player: loop players in radius 0.3 of {_loc}: loop-player-1 is loop-player-2: teleport loop-player-2 to {loc::%loop-player-2%} stop clear {loc::%loop-player%} set {loc::%loop-player%} to location of loop-player Edytowane 5 maja 2017 przez PoweredDragon bopke, KrejzolekPRO, Shooterowy i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KodziaK 30 Opublikowano 6 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 @PoweredDragon ponieważ tego nie ogarniam Mógłbyś mi na pw napisać że po wpisaniu komendy jakiejś pod graczem pojawia się blok diamentu który widzi tylko on? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KazzDragon 5 Opublikowano 7 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 maja 2017 Proszę o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 7 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KazzDragon 5
Jak w temacie mam problem - aby 1 gracz widział blok, a drugi mógł by przez niego przechodzić i by go nie widział.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi